Fondue och Lets Dance

God morgon!
Igår blev det riktigt lugnt här. Vi fondue:ade lite och kollade på Lets Dance. Jag tycker att det är skitkul att Willy fortfarande är med i tävlingen. Fatta vad roligt det skulle vara om han faktiskt vann hela tävlingen! ;) Hoppas, hoppas!

Ikväll ska vi ner till Micke och Pernilla. Det var väl nåt sorts knytiskalas... Fattade jag för.

Jag lyckades söka 5 jobb igår. ;) Sökte 3 jobb från Platsbanken och 2 spontanansökningar.
Nej, nu ska jag kolla bloggar och gå in på Facebook!

Jävla skit-datorer!

Det blev inget mer skrivande igår. Det var inte det att jag satt och spelade och därför inte skrev nåt. Nej! Jag tappade humöret för det totalt faktiskt. För spelet funkade inte här hemma.. :/ Tydligen så är båda datorerna för gammal.
På den bärbara var det nåt med grafikkortet. Så det gick inte, sen provade vi på den stationära. Då gick det att installera och spelet startade, men datorn bara kopplade ifrån hela tiden. Som om nån jävel satt och drog ur kontakten för mig.. Så jag blev riktigt sur faktiskt. Då måste man köpa ny dator för att få prova.
Tänk att allt ska krångla för mig hela tiden.

Nu ska jag börja sätta upp veckomål över hur många jobb jag ska söka. För nu jävlar ska jag ha ett jobb!
Måste ju skaffa jobb, så jag kan få ta ett lån. Idag ska jag söka 5 jobb! Det ni!

Hem till Sara

God morgon!
Idag var jag uppe så tidigt som halv 8. :) Sitter och dricker mitt morgonte och har nyss klämt i mig en liten macka. Ska följa med till stan om en liten stund. Sen ska jag upp och terrorisera Sara. ;P

Nej, det är bäst att jag sätter fart här nu, för snart kommer min "skjuts".

Klar

Nu är jag färdig med städningen. Hade egentligen blivit klar för länge sen, men väntade med dammsugning och golvtorkning till jag hade gått hem med Bamse igen. Annars hade det nog inte spelat nån roll med städning.

Fick frispel på internet nyss. Det slutade fungera och jag hade nog kunnat lyfta upp huset och kasta iväg det, om jag hade velat prova.. Så jag tror nog att jag måste ge mig ner och hämta ut p-pillerna idag, när pengarna nu har kommit. Har det inte med p-pillerna att göra så tror jag att jag måste gå nån ilske-terapi.

Städdag

God morgon!
Idag blir det en liten städdag här hemma. Jag ska
Dammsuga & torka golv
Plocka iordning
Toa, handfat, speglar
Damma
Göra rent pumpen
Fixa köket 
Nej, de är inte iordning, ska dammsuga och torka golv sist såklart!

Drömde värsta konstiga drömmen inatt. Drömde att det var typ jaktsäsong på oss människor. Jag typ gömde mig för alla och var tvungen att komma utanför borgstaden som jag var i.. Men det enda sättet att få överleva var om man hittade 3 stycken tändvedspinnar. Jag hittade jättemånga för jag gick in i en vedbod.. Så jag tror jag fick leva, men jag hann vakna innan. :|
Undrar jag jag eldar lite för mycket, eller vad det kan betyda?
Sen tror jag att jag drömde att jag hade barn, men det är bara nåt svagt minne som sitter i bakhövvet!

Fan, vad jag är som ett litet barn alltså. Jag längtar skitmycket till imorn! Jag får väl fortfarande låna spelet, va Sara? :P

Nya p-piller

Ja, man vet aldrig, Sara. ;) Jag kanske ringer på torsdag morgon och frågar om du är vaken så jag kan komma upp.
-Det går inte.. För jag vill inte bli störd!


Idag har jag inte gjort ett shit.. Eldat och tvättat två tvättar. Ska ut och hämta den sen när jag fixat disken.
Bamse är hemma nu i alla fall.

Jo, var ju till ungdomsmottagningen igår. Dags för nytt lager P-piller! Men jag ska prova en ny sort som heter Jasmin. Då kanske det ploppar fram en gladare Hanna i mig. Känner mig faktiskt inte speciellt glad alltid, så ska prova en ny sort och se om det blir bättre. Hon sa vilka "symptom" det an bli av "fel" p-piller och det stämde ganska bra in på mig..
Ska hämta ut de imorn om mina pengar har kommit då.

Rådjur




Titta vad som stog ute på gården imorse när jag skulle gå och hämta klumpen. :) Två rådjur stog och käkade från enbuskarna, eller vad det är för buskar.. Jag satte Stina på hennes klöspelare, som står vid det fönstret, hon är ju en riktig jägare, så hon bara satt och skakade när hon tittade på de.
-Jävlar, vilka stora råttor! Släpp ut mig så ska jag ta de jävlarna!!

På torsdag ska jag hem till Sara en skvätt. Hoppas jag. :P Om hon inte bokar in nåt snart ;) Ska hälsa på lite och förhoppningsvis låna hennes spel. :)

Hittills den här veckan har jag lyckats söka 3 jobb! Wow! Det är nog rekord. Tänk om jag kunde få nåt utav de också. Det var nåt cafe, subway och nåt mer som jag inte ens kommer ihåg.. :S Men det var nog bra. Jo! På K-rauta :D Haha, sitta i kassan.

Nej, nu ska jag snart ut och byta på tvättmaskinen.  

Jävla skit

Nu är man hemma igen från linde.
Det var nåt möte om att man har blivit "omhändertagen" av Personalstrategerna istället för Arbetsförmedlingen. Blir väl ingen skillnad, förutom att man ska sitta och åka in 1-2 gånger/vecka och att man ska höra av sig en gång/vecka istället för en gång/månad. Och vad får man för det? De ska bara veta vad man gör och hur det går. Sen när man väl får jobb, så tycker de att det är pga de, när det i själva verket bara är jag som har sökt jobb och lyckats få det. Men de får lön för det bara för att jag är med i deras program. Men det är samma skit i alla fall, man ska söka jobb 40 timmar/vecka. Vilket enligt mig är helt omöjligt. När man har sökt alla jobb finns det ju inget mer att söka. Ska jag börja söka jobb på Kreta bara för att jag har sökt alla här?

Men men, tillbaka i huset och eldar i alla fall. Lika kallt som alltid här hemma. Fan!

15 grader

Halloj!
Orkade inte skriva nåt igår. Hade ingenting att berätta i alla fall.

Idag ska jag till Arbetsförmedlingen. Eller nåt med Personalstrategerna. Vette tusan vad det är för nåt. Ska vara där 9.
Sen ska jag också till ungdomsmottagningen och fixa nya p-piller.

Annars sitter jag och eldar. Det är 15 grader här inne. 30 ute. :/ Rätt kallt faktiskt.
Lite frulle på det här, så..

Wow!

Vi ska umgås med andra folk ikväll. Kent & Marie. :D 
Kul att få variera sig lite. ;) 

Ointressant

God morgon!
Igår var vi hem till Nina & Jocke.. Jockes unge, Elin, var där.
Men vi var tidigt hem, eller ja, 11, men det är väl tidigt om man ska vara i en viss persons sällskap. Skönt det, jag klagade inte direkt.

Idag är det lördag.. Har ingen aning om vad som händer idag. Inte än i alla fall. Men vi ska väl vara med Nina och Jocke igen, det kan jag sätta min högra tumme på.
Nej, har inte mycket att berätta nu, ska kolla bloggar och in på Fb.

Sugning


Dags att suga av golvet nu då!

Ingen Bamse plus en hes katt

God morgon!
Ingen Bamse idag. Så jag får vara själv fram till typ 1. Eller ja, sjäv är jag väl inte heller, har ju mina kissar här. :P
Stina är helt tokig nu. Vet inte vad det tok åt 'na riktigt. Leksugen som tusan!
Sen springer hon och skriker, för då ska hon gå ut. Men inte kan hon jama heller, utan hon låter mest "Maaaa, maaa!!" Plus att hon låter lite krasslig/hes mot slutet. ;) Hon är så söt..

Igår gjorde vi paj här hemma. Typ nån köttfärs-med-vitkål-paj. Det var gott. Men ost och-skinkpajen är nog godast.

Jag är konstig..

Fan, vad konstigt egentligen att man kan få typ "abstinens" för nånting man aldrig ens gjort/provat. Kan faktiskt erkänna att jag setat på Youtube rätt mycket och sökt på Sims 3.. Haha! :D Och kollat hur folk bygger sina hus osv. Märks att jag har för mycket fritid. ;)
Nej, Sara, snart knackar jag nog på din dörr, ska du se. ;)



3 dm nysnö

Morron morron!
Idag ska jag ha Bamse igen. Om nyckeln ligger ute dvs.
Fattar inte varför jag alltid vaknar med tungt hövve. :/ Typ hövvevärk nästan..

Nu kommer det ner ännu mer snö. Hörde på vädret nånting om "3 dm nysnö" hörde inte var det var, eller på hur lång tid det skulle vara, eller om det var det som har kommit eller nånting. Så det kanske kommer en linjal till. :P Jag klagar inte, jag är som sagt glad att vi fått en riktig vinter.

Bloggar, frukost, Facebook och Bamse nu då! :)

Ointressant inlägg

Har inte gjort ett skit sen jag skrev sist. Så jag har inte haft mycket att blogga om.
Fick ett brev från Arbetsförmedlingen om att jag ska vara där på Måndag klockan 9. Varför fattar jag inte, nånting med personalstrategerna stog det, ingen aning om vad det är.. Jag som är så pigg före 9..

Nej, usch, vet inte vad jag skriva.. :/
Hej!

Provar ett ring-örhänge

Anders: Det gör jag jättegärna! :) Om inte ungarna brukar spela det när de är hos er.. Det är ju ett skitkul spel så man blir ju typ beroende. ;)

God morgon!
Idag kom jag faktiskt upp i den tid jag satt klockan på. Hade telefonen i sovrummet den här gången. Då låter det ju högre. ;)

Bamse ska vara hemma idag. Han hade sällskap av nån.

Igår var vi in till Örebro på Marieberg. Jag köpte ett örhänge till mitt hål "uppe på örat". Har fått så ont av att sova på ett vanligt örhänge, så ska prova med ring istället. Fick tips annars av hon som jobbade där, att man kan använda en näspiercing annars, eftersom att det bara är typ ett L, så störs det inte där bakom.

The Sims 3


Fan, vad jag har fått världens jävla sug efter The Sims 3! Men jag äger det ju inte och det är så irriterande..
Har aldrig ens provat det, men det ser riktigt kul ut. Har man gillat tidigare The Sims så lär man väl gilla trean också?
Måste fan skaffa det nångån! :P Synd att det kostar lite mycket pengar för min plånka bara.. :S



Bamseplutt

Gud, vad Bamse tycker det är kul att få jobba lite. Jag gömde godis i hela huset som han fick söka rätt på. Efter det så gömde jag godis under en burk med hål i så att han kände lukten av det. Han blir ju skitglad verkligen. Man riktigt ser hur jäkla lycklig han blir av att få använda hjärnan. ;)  


- Hur gör ******?

Titta vad glad han är.


Helt död..

Morrn morrn!
Idag hörde jag inte ens att klockan ringde förrän efter 20 min.. Herregud, jag borde ju inte vara så trött. Helt otroligt.

Ska snart ta och klämma i mig lite frukost, fil med flingor. :) Sen ska jag knata över efter Bamse. Ska fortsätta träna lite på honom idag. Hoppas verkligen att han lär sig det sen. :P

Drömde inatt att vi fick ett till syskon. En till lillsyrra.. :S Hon var så pass färsk, så hon hade inte fått nåt namn än, men hon kunde ändå snacka. Sjukt..
Drömde skitmycket konstigt inatt.

Nej, nu ska jag in på Facebook.

Kul reklamfilm


Är det bara jag som älskar den här reklamen från Triss? :D

Ett kul trick

Kom på ett roligt trick att lära Bamse. Eller ja, jag googlade och så hittade jag ett kul. Att lära honom blåsa bubblor i vatten. :P Att fylla en skål, så ska han stoppa nosen i vattnet och andas ut. Det började jag på idag.
Han tycker nog att det är lite otäckt att sticka näsan i vattnet, men det går nog framåt. Sakta men säkert.
Kan filma sen, när han till slut kan det jag vill, så kan jag visa er! :)

Nu är första tvätten färdig, så ska ut och hämta den nu och ladda i nästa. 
Efter det blir det lite käk! 

Frost i pälsen


Det var kallt i luften idag. Var tvungen att ta ett kort på Bamse för han hade massa frost i pälsen. Han såg riktigt gammal ut. :P Det var faktiskt ännu mer än vad som syns på bilden. Min kamera på mobilen är nog inte riktigt bra.

Kom nyss in från promenaden. Tror det var 13 minus innan jag gick och hämtade honom. Kylan är inget som stör mig faktiskt, som den gör för många andra. Jag njuter av våran riktiga vinter så länge den håller i sig. Man får passa på, för en sån här vinter kanske vi inte ser röken av här nere nåt mer. ;) Den bästa på mycket länge.

Idag ska jag dammsuga, det behövs. Sen ska jag tvätta 2 tvättar. Jag ska också försöka komma på nån rlig sak att lära Bamse. :P Det är så kul att klickerträna honom.

Måndag = Ny vecka

God morgon!
Idag är det måndag, alltså ny vecka. Och jag är uppe tidigt, enligt mig, äter frukost och ska kliva över och hämta Dunderklumpen när jag smällt i mig frullen. :) Gå en liten promenad med honom. Ska dock inte gå samma runda jag gjort hittills. Jäklar, vad ont i ljumsken jag fick då. Måste ju ha varit eftersom jag hade skoterstövlarna, vilket är rätt klumpigt att gå med och dessutom knalla på en stampad väg. Alltså den var inte plogad, bara trampad av folk och fyrhjulingar och allt vad de nu är.. Så nej, ska bara gå på plogad väg nu. ;)

Fan, vad sur jag blev igår kväll. Ville in på Facebook en sista gång för att kolla. Segt så inåt i helvete, sen blev det bara att sidan inte kunde visas å hej å hå..! Hoppas det funkar nu då!
Ska se.. 

My spoon is too big!



Vet att Sara visade den här för flera år sen. Och nu hittade jag den på Youtube. Tycker att den är skitkul, älskar sån humor som egentligen inte är humor. En liten konstig film.
Typiskt min och T's humor. ;) Eller hur? :D
-My anus is bleeding...!

Wow!



Inte visste jag att den kunde visa plus också... :|

Likt?


Var inne på en tjejs blogg nyss och då länkade hon till den här sidan. Man laddar upp en bild på sig och då ska man få se vilken kändis man är lik. Tydligen så tycker datorn att jag är lik Holly Marie Combs, som jag tror är med i Förhäxad bland annat. Så vad tycks,  är jag lik henne? :)


Söndag

God morgon!

Tänk att man alltid piggnar till när man har fått i sig lite frukost. :) Jag är glad att jag aldrig blir bakis, blir bara lite seg. Sådär så att man inte direkt är sugen på att gå ut och jogga.

Sara: Var jag borta så länge? Det märkte jag faktiskt inte. ;) Hade ingen koll på tiden riktigt. :D

Idag händer inte mycket, kan jag tro. Söndagar brukar alltid vara lite slapp. Men skönt det också.

Lördag kväll

God kväll kära folk!

Ikväll är vi faktiskt själv, vi två. Skönt som tusingen! Vi har surplat vin och tequlia. Jag satt och pratade lite med Sara alldeles nyss. Men när jag precis var iväg så stack hon ju. :S
Vi pratade om allt möjligt, vi har så trevligt på våra pratstunder så. ;)
Men att du skulle dra just när jag var iväg. ;)

Nehe, nu ska jag vara lite mer social. =) Hej!

Kaffe och cola

Var över hem till Micke och Pernilla förut idag. Vi tog en fika. Till och med jag drack kaffe, men vette tusan egentligen om jag skulle säga att jag tyckte det var gott.. :/ Håller mig nog till cola eller te, eller vad som än bjuds på. :)

Ikväll händer nog inte så mycket. Det blir nog lugnt säkert. Skönt det.
Satt och lekte lite i Photoshop alldeles nyss. Satt och testade göra en ny design, men jag ska inte byta än. ;) Ska leka lite och prova nya saker, så kanske man kan få till nån riktigt snygg nångång. Men jag är nog på väg åt rätt håll, för det blev ganska snyggt ändå. För en nybörjare...

Måste tortera katterna en sista gång idag. Ska droppa i det där, sen försöka pilla rent så gott det går. Ska försöka pilla lite försiktigt med tops, så kommer man nog åt skiten ordentligt. Då måste jag ha lite hjälpt att hålla i de också. Speciellt Stina-Fisa.

Ingen rubrik

God morgon!
Igår kväll kom Nina Jocke hit som alltid. Men Johanna kom också, med en tjej som heter Therese. Vi gick i samma klass i 2-3:an. :) Jo, jag kände igen henne, jag!
Hur mår du idag då, Johanna? :D
Jag mår i alla fall hur bra som helst.


Undrar vad som händer idag då.. Har inget planerat i alla fall. Får väl se.
Nej, det blev ett kort inlägg, skriver väl senare kanske. :)

Volvo

Kom nyss hem från Linde. Det blev en Volvo istället för Saaben. Bytte in den. Så nu är det bara hund och kottar som saknas. Men det sistnämnda (speciellt) dröjer nog lite till. :) Jag har ju mina krav. Innan de är gjord väntar jag lite till.

Gustav tycker inte om mig längre. :( Han springer iväg från mig hela tiden. Han är rädd för att jag ska rengöra öronen på honom. :( Gör det sista gången imorgon och då gör jag det riktigt ordentligt, så jag slipper det sen. Som sagt så verkar han ju renare, så han kanske slipper det sen. Då blir det sen bara de regelbundna gångerna. Vilket blir 1 gång/månad.
Men Stina får nog ta några gånger till. Ska göra det ordentligt på henne imorn med, men jag tror inte det räcker riktigt.

Smutsiga öron


Usch, vad sur kissarn blir på mig, när jag gör rent öronen på de.
Stina är riktigt skitig i öronen fortfarande, Gustav börjar bli "ren". Allt sitter ju långt ner, vette fasiken hur det kommer bli, om behandling funkar ens. Får fortsätta rengöra som fasiken, mutar ju med skinka efteråt, så det går nog bra. Stina är redan lugn. :P

Ska ta och platta håret nu. Kanske dra på lite foundation, det är ju frajdej. :) Sitter bara och väntar på att tången ska bli varm.

Fredag - ingen skillnad...


Vilken vacker utsikt jag hade igår, va? Åkte upp och satte mi på en vägg. Jäkligt ont i arslet fick man efter att ha setat i snaran.

Idag är det fredag igen. Vi ska in till Örebro och kolla på en bil senare. Ikväll blir det väl samma sak som det alltid blir. Johanna kanske kommer ut också.

Idag har jag inte Bamse. Han hade visst sällskap idag. Annars hade han fått en långpromenad i så fall, eftersom han skulle behöva gå hem igen vid tolv. Men men.. Han får väl det nästa fredag då. :)

Sura kissar

Kom nästan nyss hem igen, från verksta'n. Har dammsugit ur bilen. Hissade upp mig i deras grejsimojs, de hissar upp saker i. Tog kort på utsikten, men den lägger jag upp imorn.

Guuu, vad katterna blev sur på mig nyss, speciellt Gustav. Gjorde rent öronen på de igen. Nu börjar smutsen försvinna, det var mycket mindre nu. Då kanske vi slipper göra en behandling en gång till. *hoppas*

Snart dags för baugetterna. :D Gu, så gott!

Min Dunderklump


Min lilla Bamsekluns är så söt så. :) Han blir trött efter att få använda hjärnan lite grann. Tränade på lite olika saker, gjorde vi. Han är riktigt lättlärd, även om han blir jätteivrig att få höra ett "klick". Han provar med allt typ. :P Så kul att se han försöka.

När J slutar jobbet ska vi åka ner och städa ur bilen lite. Dammsuga och så. Det ska bytas bil igen. ;)
Sen blir det baugetter till kvällsis. Gott gott.

Ska tvätta öronen på kissarna ikväll igen. Ska göra det morgon och kväll i ett par dagar, de är riktigt skitig fortfarande. Eller så är det väl kanske de döda skabbdjuren som trillar ur. :/ Vanlig öronrengöring kan väl inte vara nån fara att ta 2 ggr/dag?

Nehe, nu börjar det bli dags att knalla hem med Dunderklumpen igen.


Stark sås

Försökte göra en liten video förut med Malin, men den blir tydligen för lång hela tiden, så jag lägger ner det.. :S Synd, det hade varit kul faktiskt. Ger i alla fall upp för idag, orkar inte mer. Ska umgås lite Bamse istället tänkte jag. Aktivera honom lite. :)
La ut godis här hemma, men han vill visst inte leta om inte jag går med.. Jag som ska äta mat. Jäklar vad starkt det råkade bli. Kryddade visst såsen lite för mycket.

Gustav har börjat vara ute längre och längre tid nu. Han gick ut vid 6 imorse, och har fortfarande inte visat sig här hemma. :/ Rackarunge! Han får mig att börja fundera på om han bivit påkörd av tåget eller nåt.

Bamse vid halv 11

God morgon!
Ska inte hämta Bamse förrän typ halv 11. Så jag behöver inte stressa i mig frukosten idag. Inte för att jag egentligen har gjort det tidigare dagar, men då känns det som att jag borde det.

Sitter och suger på mitt morgonte. Har sån där te i lösvikt i en sorts "globsil", men i teet var det små små små teprickar som ramlar ur silen, så teet ser inte så gott ut.. :/ Men jag får blunda när jag sa dricka.

Fasiken, det är redan torsdag! :O Vad fort veckan har gått. Om 23 dagar (tror jag) blir jag 21 år. :)

Snabbis i duschen

God kväll mina kära vänner! :)

Har alldeles nyss tagit en snabbis i duschen, det var riktigt skönt. Sen får ni tolka det hur ni vill...
Nånting jag provade idag, som jag riktigt fastnade för, är pepparkakor med smör och ost. Har provat med ädelost på, tror jag det var i alla fall. Men vanlig ost var precis lika gott. Har smällt i mig ett par stycken idag. Synd att det inte är nyttigt bara. :/ Men det är ju det, allt onyttigt är gott. Nästan i alla fall...

Imorgon ska jag ha Bamse igen. Då ska jag låta han få leta godis här hemma. Det tycker han är kul, vet jag. Man gömmer bara en näve godis runt i huset på olika ställen. Sen har han att göra en stund. Ett väldigt enkelt sätt att aktivera hunden och hans hjärna på. :) Kul att kolla på också.

Nej, sista inlägget för idag, det här! Så hörs vi imorn igen :)

Tim testar t.e.n.s


Gick in på en av bloggarna jag följer för några veckor sen och då hade hon lagt upp det här Youtubeklippet. Det är om en Tim som ska pröva att äta frukost med elstötar i armen.
Fruktansvärt kul, vi satt vårat gäng här hemma en kväll och det garvades så folk höll nog på att pissa ner sig. :D Kolla själv..

Receptionist


Mina söta små pissar. De var mycket duktigare idag när jag skulle rengöra öronen på de. De vet väl att de ändå inte kommer undan. ;)
Men nu ligger de och bara myser.

Sökte jobb alldeles nyss, faktiskt! :) Ett receptionistjobb på deltid. Skulle inte göra ont om man fick, så kanske det blir enklare att få lån till firman. Det var ett jobb som hade arbetstider på 12-17, passar mig som tummen i handsken, jag som knappt kommer upp innan 9.

Ojästa bullar med mjölk

Nu har jag varit in på Arbetsförmedlingen och det tog precis lika lång tid idag.. Jävla amatörer alltså, fattar inte vad de håller på med. De vet ju att det alltid är mycket folk den tionde, varför inte bara sätta fart då?

Var hem till Mr T också. :) Blev bjuden på en bulle och ett glas mjölk. Mycket gott. Fast det var ju ojästa bullar men det gjorde inget. Det var som han sa, det blev ett gott bröd istället.

Undrar om katterna var lite purken när jag kom hem. Gustav gick ut kl 6 imorse och ville inte komma in när jag försökte ropa in han innan jag skulle åka. Stina gck ut hon med, kl 10. Så de var ute till nu. ;)

Arbetsförmedlingen

Trött jag blev på bloggen igår då! Är det bara jag som har det problemet, det kommer bara upp en error-ruta så fort man försöker komma nånstans..

Klev nyss upp, så jag håller på att käka frukost. Te med en toastmacka. :) Sen ska jag göra mig iordning för att åka in till Linde. Hoppas för fasiken att det inte är lika lång väntetid. De kan ju inte ha så varenda jävla gång?! Eller så kanske de har så för att folk ska anstränga sig ännu mer för att få jobb, så man slipper sitta där i väntrummet varje 10:nde.

Jävla blogg.se

Fan, vad bloggen krånglar nu alltså.. Krånglar idag också. Vad håller ni på med blogg.se?
Får se om det här ens vill publiceras.

Ska ju som sagt hem till Toste imorgon. Vi skojade lite (eller jag kanske) om att han skulle ställa sig och baka bullar till då, och nu har han tydligen gjort det. ;) Det höjer chanserna att jag kommer hem till honom. Nej, jag skojade bara! Jag tänkte faktiskt komma ändå. :)

Kort inlägg, ifall det inte publiceras. Hörs imorn!

Längtar till Juni..

Sara, jag ska fasiken filma alla mina favoritscener med henne så ska jag lägga upp det här sen. ;) Tycker verkligen att hon är riktigt sjukt rolig, sitter och garvar varje scen hon är med i. ;)

Men jaha! Har nästan nyss klämt i sig lite käk. Blev mos och fiskpinnar idag. :)

Nu längtar jag faktiskt lite smått till Juni. Fan, vad skönt att lägga sig på solstolen ute på altan och bara grilla huden. I år ska jag verkligen kämpa och pressa som satan. Hudcancer skrämmer inte mig längre, det är farligt att inte sola också. Man kan få blodproppar!
Drömde inatt att det var strålade sol ute. :) Guu, så skönt!

Fasiken, vad frusen jag är nuförtiden.. Ska nog studsa in i duschen och värma upp mig.


Toppat mig

Nu är det snart dags att gå hem med Bamse igen. Imorgon får han vara själv igen, men på Torsdag hämtar jag han igen.

Har toppat håret nu. På mig själv. Ska börja göra det var 8:nde vecka, för nu ska jag spara ut håret. Vill ha arsellångt hår igen. =) Men den här gången med en snygg frisyr och inte bara jämnlångt.
Så bäst att toppa med jämna mellanrum för att få bor det slitna. Dessutom har jag ju nu börjat platta håret så det slits ju ännu mer.

Skaffade hem en film för nån vecka sen, som jag brukade sitta och kolla på när jag var liten. Nämligen Den vita stenen. =) Älskar att kolla på sånt man bara gjorde då. Så ja, jag älskar fortfarande barnfilm!
Favoriten i den filmen är ju tant Malin. Tycker hon är så sjukt rolig när hon är förbannad hela tiden. ;)

Nej, nu ska jag avsluta på håret, tupera lite i hårbotten, eller ja, rötterna blir det väl.

Nu är det klippt!


Så här fin blev tassarna efteråt. Tog ju ingen före-bild men de var bra långhårig och tussig.



Öronrengöring

Kom precis in efter dagens lilla promenad. Gick samma runda som igår och jag kommer nog inte gå den mer innan snön är borta lite. Får riktigt ont i ljumsken av att gå på det ojämna underlaget.. Måste vara det, snön är liksom inte plogad, bara trampad. Får riktigt ont, faktiskt..



- Mmm, gott! sa Bamse!

Har också haft rengöring i katternas öron. Gustav var duktig, det var nog bara obehagligt när jag droppade i det, men när ja började gnugga och torka med bomull satt han riktigt still. Stina var värre, hon tyckte inte om det överhuvudtaget. :P Men det är bäst hon vänjer sig, ska rengöra nu 4 dagar i sträck, sen tänker jag börja rengöra regelbundet. Vet inte om en gång/månad är lagom, eller 1 gång/vecka kanske. Men i vilket fall som helst så ska jag börja göra det regelbundet, så att de inte blir lika smutsig i öronen igen.

Ska ta och klippa  Bamses fötter idag. Så fort de har torkat på honom. Han får ju stora snöbollar mellan tårna, mellan trampdynorna och överallt på fötterna. Det är nog inte speciellt skönt, så jag får ta och trimma det lite igen.


Krångel på bloggen

Herregud, vad bloggen krånglade igår.. Jag skrev ett inlägg igår kväll, men när jag skulle trycka på Spara & Publicera, så kom den här error-rutan upp. Så försökte jag skriva igen, då kom den upp, när jag skulle in på (vad det nu var) så kom den upp igen. Det gick inte att göra nånting, så det blev inget kvällsinlägg. Irriterade att det inte sparades heller, så jag kan inte lägga upp det nu och jag kommer inte ihåg vad jag skrev...

Men men.. Idag är jag uppe rätt så tidigt igen. Det är tidigt för mig i alla fall. Sitter och käkar en lätt frukost, och ska snart gå och hämta BamsePlutt och ta med han på en liten runda.
Jäklar, vad ivrig han blev igår på promenaden. Vi gick över till andra sidan sjön och där var det massa råddjursspår, mitt på gången. Så det fanns en hel del att lukta på om man säger så. Sen ängre fram, också mitt i gången, låg det typ en ryggrad och revben, från nåt djur. Liiiite längre fram låg hårtussar från nåt. Var väl säkert nån hare eller nånting, för pälsen var typ mörkgrå.
Men Bamse tyckte att det var skitkul att gå runt och lukta på allt.

Nej, nu ska jag ta och dricka upp mitt te.
Hittade förresten en ganska kul serie på Google igår när jag letade efter en bild på Iprenmannen, jag täkte visa Dennis.

Kul va? :D

930 :-

Nu har vi precis kommit hem från veterinären igen. Båda två hade öronskabb. Vi trodde att Stna var värst, eftersom att hon har kliat sig mer, men Gustav var ännu värre. Det såg dessutom ut som att nån hade tagit kebabstrimlor och tryckt in i örat på honom, han var verkligen fruktansvärt skitig! :S Usch, vad snuskigt det var. Sen fick jag se skabben i mikroskåp. Fan, vad äckligt!

Det var i alla fall jävligt tur att jag faktiskt tog med mig båda två ner. Annars hade jag gjort det i onödan, eftersom man är tvungen att rengöra öronen på de. Är de skitig i örat och man behandlar ändå, så spelar det ingen roll, skabben ligger kvar och gottar sig ändå. Så Nina hade fel, jag hade rätt! Man ska lyssna på vad jag säger.
930 spänn gick allting på sammanlagt, men det är det värt. Mina pissungar ska också leva och ha det bra. =) Annars behöver man inte skaffa djur.

Gustav var halvt panikslagen under hela resan, hemifrån och hem. Han rev nog nästan sönder kattburen. ;) Inne på kliniken, när han var färdig och fick sätta sig i buren igen, så börjae han hässja! :/ Hade jag aldrig sett att katter kan. Men de kan tydligen göra det när de blir stressad.
Det var förresten ingen konst att få in de i buren igen, när vi skulle åka hem. De var nog bara glad att få krypa in där.
-Nej, nu vill jag baske mig hem!

Sen på Apoteket träffade jag förresten Ingegerd. :) Var flera år sen jag träffade henne, hon kände till och med igen mig.

Bamse

Nu har jag kommit hem från våran lilla promenad. Blev väl typ en halvtimme eller så. Så skönt så.
Det är ju riktigt fint väder ute också, så då är det extra mysigt att vara ute och knalla när det knarrar under skorna. :P


Han vred bort hövvet i sista sekund. Attans också! Det hade blivit en fin bild annars..


Här kollade han på mig längre tid. :P Han är så söt, min dunderklump!

Uppe med tuppen!

God morgon!
Idag är jag uppe med tuppen! Klockan är redan 9. ;) Nej, gick upp vid 6 för att jag skulle ha bilen, men sen dök jag ner i soffan igen och snarka en stund till.
Sitter och dricker te och macka, ska strax knalla över och hämta Bamse. Tänkte ta med honom på en liten promenad på typ 30-45 minuter.

Gjorde en snuskigt god macka här nu, alldeles nyss. Men världens godaste pålägg. Nämligen honung! Kommer ihåg att jag alltid brukade käka det hos Karen och Karsten, våran dagmamma när vi var små. tror att jag brukade strunta i frukosten hemma, bara för att jag skulle äta med Karsten. Eller så åt jag bara två gånger... Men vi hade väl aldrig honung hemma, vilket han hade jämt!
Det är nog typ det enda minnet man har från den tiden man var hos de. I alla fall det starkaste minnet. :P Honungsmackorna....

Idag är det ju veterinären som sagt. Ska vara där halv 12. Hoppas det inte blir att kosta mer än 1000 kronor för då åste jag sticka iväg och hämta mer.. :S Undersökningen kostar nästan 600 spänn för båda. Hoppas örat bara är smutsigt, så att det blir vanlig rengöring, för det KAN väl inte kosta mer än 400?

Nehe, bäst att sätta fart!

Hemma igen

Hallå!
Nu är vi hemma igen, efter en tur på stan. Handlade lite prylar. Typ doftljus, nya pluggar till toan, en pall osv osv...
Sen köpte vi pingisbollar till katterna. Till och med Gustav tyckte det var kul. ;) Han brukar inte leka så mycket längre.

Imorgon är det doktorn klockan halv 12. Jag får klämma in båda två i buren, för vi har bara en.. Men det är tur att Stina är liten, så då tar hon ingen stor plats. ;) Det går nog bra.

Nej, det blev ingen bra blogg-uppdatering idag heller. Blir nog bättre imorn igen.
Hej!

Söndag

Halloj!
Idag blev det en sen första uppdatering. Klockan är ju tjugo i två. :)
Igår gjorde vi ju ingenting. Vi bara satt och låg ungefär. :P Men idag har vi i alla fall varit utanför huset.. Var över till Jocke och lekte lite med hundarna.

Ska kanske in till Ikea senare och köpa nytt toalock. Men det får vi se.
Nej, bloggar och Facebook! =) Som vanligt..

Tråkdag..

God kväll på er!

Idag har det inte hänt ett skit faktiskt. Har bara varit hemma. Så idag har jag inte haft några intressanta inlägg alls att bjuda på.

Imorgon har jag ingen aning om vad som händer.. Det är ju söndag då, så det blir väl en slappardag då också. Vet att det blir att kolla på köping i alla fall. ;)
Nej, usch, vilket bara-babbla-på-inlägg det här blev.
Lägger av nu. Hörs imorn!

Tråkig lördag

Halloj!
Verkar inte bli nåt isracing för oss idag. Alla är jätteslö typ. Förutom jag då, jag mår hur bra som helst!

Fan, jag har blivit svullen i näsan. :S På näsvingen, fast i näsan. Konstigt, är väl nån mygga som krypit in och huggit mig eller nånting. Känner att det är nåt där i i alla fall. ;)

Nej, usch, vilken tråkigt dag det här blev. Det känns som att det är söndag. Gick och a sig vid 4, upp halv tolv och då har halva dagen gått.

Ska hitta på nåt annat nu..

4 imorse ( !! )

God morgon, god morgon!

Igår var det ju korvgrillning här hemma. Vi blev ett litet gäng. Nina, Jocke, Jonas, Hampe, Johanna, Micke, Pernilla, Tom och Jim. Fyra imorse åkte alla hem. ( !! )
Men jag mår faktiskt bra idag. Jag fick i mig 3 glas men jag slutade dricka vid elva-tolv, så jag piggnade till lite på de fyra timmarna.

Idag är det isracing i Klysna tydligen. Vi ska dit sen tror jag. Det sas så i alla fall.

Nehe, ska kolla bloggar nu. Facebook har jag redan varit på. =)

Fan, för att vara arbetslös!

God kväll!
Ikväll blir det korvgrillning här på gården. (skrev jag kanske i nåt tidigare inlägg...?) Vi ska ju inviga grillbordet för iår.

Men men, kom nästan nyss hem från Örebro. Pratade med henne om mina planer och så. Det lät som att hon tyckte det lät bra i alla fall. Det som krånglar är ju självklart det här med att jag är arbetslös.. Fan! Måste skaffa ett jobb ju. Men varför får jag inget för?

Nej, nu ska jag kolla bloggar en snabbis, sen ska jag väl gå ut och vara lite social.. Hm! Jag?


Tog 30 minuter

Halloj!
Nu är jag färdig med all tvätt. Fasiken, vad skönt. Fick sätta timern på idag för att jag verkligen skulle komma ihåg att gå ut och hämta och kasta i ny tvätt. Så då hann jag med allt. =)

Ska alldeles strax åka in till Örebro och åka hem till Sabina, tror jag hon heter. Det var datorn hon skulle ha hjälp med. Om ni undrade...?

Fan, vad jobbigt det var att skotta runt och på bordet.Det tog mig en halvtimme, men jag tycker jag var snabb ändå. Det var ju som sagt väääldigt mycket snö, plus att den skottade snövallen var bredvid. Måste ju vara minst en halvmeter snö i alla fall. MINST!!

Iiiiih..! Vad jag är sugen på att dra igång nu!!

Jag i mössa


Redo att gå ut och skotta av grillbordet.
Jäkla snygg jag är i mössa, alltså!

Måndag 11.30

På Måndag den 8:de klockan 11.30 ska jag ta katterna till veterinären. Nu är det dags att kolla öronen på de.
Men vi skulle behöva ha en till kattbur. Har bara mammas här och jag tror inte vi kan klämma in båda två där i. Ska kolla med Nina om de kanske har en att låna ut.

Nehe, hörs om en stund!


Snoozade en halvtimme

God morgon på er!

Hade ställt klockan på 9, men kom upp typ halv 10. Låg och snoozade, som vanligt.

Idag ska vi in till Örebro, för att åka till Petras syrra. Hon skulle ju ha hjälp med bredbandet, eller telefonen, eller vad det nu var. Sen jobbade hon ju med att hjälpa folk som ska starta eget. Så då ska jag följa med. =)
Hoppas hon vill hjälpa mig, för nu vill jag fasiken börja! Det riktigt kliar i fingrarna på mig.

Det blev inte så att jag åkte hem till Toste igår innan det började. Jag hann verkligen inte, så jag tar det på Onsdag istället, för då ska jag in igen för att lämna in ersättningslappen. Då har man ju hela dagen på sig.

Nehe, nu är det snart dags för frukost.

Hemma igen

Hallå!

Nu är jag hemma igen. Fick lite nyttig info. Det var typ allt man kan behöva tänka på fram till man startar. Allting som sas ikväll sägs på själva 6-veckorskursen, fast allt är utdraget på de veckorna. Så jag känner att jag inte behöver gå en kurs.

Nånting jag tyckte var riktigt kul, var när han stog och pratade. Då sa han att man kanske går till frisören för att få lite skvaller eller kanske få läsa i skvallerblaskorna som ligger i väntrummet.
- Hänt i vecket tex, råkade han säga då. Då fick jag bara en liten snuskig tanke på vad det kunde ha varit. ;) Jag med min snuskiga fantasi.

Fick lite anteckningar i alla fall. Ska skriva rent de imorn. Jag måste alltid ha allt så snyggt skrivet som möjligt.
Jag är som du, Sara, när jag skriver inköpslista. Råkar det bli så att jag skriver mjöllk istället för mjölk, så måste jag skriva om den.

Nehe, kolla bloggar och Facebook nu. =)



Sen undrar jag vad det är för amatörer som plogar vägarna i Linde. Då plogar all snö åt helt fel håll. ALltså åker och plogar högra sidan av vägen, och plogar snön ut på vänster körbana.. :| På många ställen fick alla bilar åka på samma sida. Jävligt enkelt. Varför inte bara vända på plogbladet och ploga åt kanten.
Dessutom hade nån dåre plogat trottoaren. Då plogade han också snön åt vänster, så det blev en riktigt stor snövall mellan trottoarkanten och själva körbanan. Jag blev skitförvirrad, såg liksom inte vart fan jag skulle köra.
Jävla amatörer! JAG skulle ha gjort det bättre!

Aktiv idag, jag!

Tjoho!
Nu har jag städat färdigt allt jag skulle. Idag fuskade jag inte alls. =)
Har dessutom hunnit duscha, blåsa och platta håret. Smink är snart helt på plats. Bara fransarna kvar. Sen är jag redo att åka iväg.

Nu börjar ag bli riktigt hungrig.. Usch.. Åt inte direkt nån mat idag, knaprade bara i mig en morot, för jag är typ aldrig hungrig när jag städar. Konstigt nog..

Men jahapp! Nu ska jag fortsätta göra iordning.

Före - Efter


Kolla vad äcklig jag är som inte har dammat sen jul ungefär. =)
Det var alltså dags nu.

Nehe, lika bra att sätta fart med det sista, toa, dammsugning och golvtorkning. Sen måste jag ju duscha och fixa håret. =)
Hej på en stund!

Städning

Dags att dra igång musik och städa nu då!

• Byta sängkläder
• Peta i en maskin tvätt
• Fixa köket
• Toa, handfat, speglar
• Dammsuga Och torka golv
• Göra rent akvariet
• Plocka iordning
• Damma

Treo till frukost

Morrn morrn!

Idag ska jag då in till Linde på informationsmöte för att starta eget. Drömde inatt att jag glömde bort det.. Men det ska jag inte göra.
18.15 ska jag vara där. Sen slutar det 21.15.

Igår ringde Toste. =) Vi satt och pratade i 1½ timme. :O Har ju inte setts eller pratat sen Maj-Juni, så vi hade en del att ta igen. Nej, egentligen inte, vi satt mest bara och flamsade. Som alltid. Får se om man hinner åka in lite tidigare, för då svänger jag upp hem till honom en stund och hälsar på lite.

Fan, vaknade med smått, smått ont i huvet. Fan, vad jobbigt. Får ta en treo igen.

Nej, bloggar och Facebook!

Jag imorgon


Jag imorgon!

Kliar i fingrarna...

Oh, det riktigt kliar i fingrarna på mig när man sitter och kollar på alla snygga kläder från mina leverantörer. Vill börja nu så man kan köpa hem massor med skiiitsnygga kläder! =D
Får se hur det sägs på Fredag, imorgon kväll har jag förhoppningsvis massor med kött på benen. Kommer inte kunna släpa hem benen, för att de kommer vara så fläskig! Ska ta kort på de så får ni se. ;)

Nehe, dags för käk.

Skiter i städing idag

Jag tror jag städar imorgon istället. Vaknade ju så sent, så det känns som att dagen redan har gått.
Så skjuter på det och tvätten till imorn, har ställt klockan på 9 nu.
Får skissa på min budget istället.


Känner mig lite smått tung i huvet. Det är väl allt snor som satt sig där, när man går och snörvlar hela tiden. Ite direkt skönt när man vaknar med det. Så tog en Ipren till frukost, då släppte det lite grann.


Så här tung känner jag mig i huvet just nu..

(Fan, vad kul det är att rita sina dagar i Paint)

Bagar-Hanna

God morgon!
Idag råkade jag försova mig lite. Nej, det gjorde jag väl egentligen inte, men jag glömde sätta igång klockan igår kväll. Stängde ju av den eftersom jag klev upp 6 igår. Så vaknade vid 10. Då ville Gustav in för det blåste typ storm där ute.

Men men, finns knappt nån frukost här hemma. Jo, det finns till gröt, men jag är inget sugen på det. Så Bagar-Hanna ställde sig och tjofsa ihop en deg till en scones!

Den du! =) Nej, men jag är duktig, jag.

Vette fan om halsen inte tänker jävlas med mig i alla fall.. Det känns lite i den. Men då blir jag sur, hoppas det bara är en liten retning och att det inte tänker bryta ut fullt.

Nej, nu ska jag gå och se till att jag får en bulle i ugnen!

Söndersnyten näsa

God kväll!

Jag tror jag har snytit sönder näsan. Fasiken, vad torr och känslig jag är "under" näsan. Det som sitter bredvid hålen. ;P
Men men, man är på bättringsvägen, hoppas jag, så jag ska inte klaga. Hoppas, hoppas, hoppas bara att halsontet inte ligger och väntar..! För det vill vi inte ha!

Nog om min förkylning för idag.


Bjuder på en liten bild på Stina, tagen igår, när hon låg och sov hos Gustav. Hon brukar alltid fastna med tungan halvvägs ute. Ser så kul ut.
När hon sitter och tvättar sig, och nånting avbryter henne, tex att jag ropar på henne, så stannar hon upp, glömmer ta in tungan och tittar upp. Sen fortsätter hon bara tvätta sig när matte bryter ut i ett asflabb! =)

Klubbad säl

Hallåj!

Efter att vi käkat la vi oss på soffan en stund. Och vi slocknade som två klubbade sälar. Fan, vad skönt det var. Längtar till vi ska gå och lägga oss.

Ska nog ta en liten städdag imorgon. En sån där ny-månad-städning. Eftersom jag inte vågar cykla dessutom. ;) Så ska nog skruva på stereon på hög volym och bara gå och plocka och städa. Tvätta vet jag att jag måste göra. Två tvättar ska göra imorgon.
Men men..

Kanske inte behöver ringa banken på fredag som jag skrev att jag skulle göra. Petras syrra har tydligen börjat jobba som en "sån" som hjälper folk som ska starta eget. Hon skulle ha hjälp med telefon eller bredband eller vad det var, så jag ska följa me och prata med henne om det. På fredag tror jag det var. Passar bra, agen efter infon.

Skickade ett sms till Toste förresten igår. Vi hade inte hört av varann sen typ Maj eller Juni, så jag tyckte att det var dags nu. Det var riktigt längesen. Så han kanske ska följa med på infon på torsdag, han var också sugen. =) Hoppas det, vore kul att ses igen.

Nej, nu ska jag kolla bloggar.

Snor


Jag undrar hur mycket snor näsan producerar egentligen..? Jag har snytit mig ca 75 gånger idag och det tar aldrig slut.. Ajja, bättre att de kommer ut i alla fall..

Har inte gjort ett skit idag. Bara setat i soffan typ. Men snart ska jag suga av golven, fixa disken, hänga tvätt och snyta mig några gånger till.
Så bäst att sätta fart då!

(Och nej, det är inte min hand på bilden. Snott från Google)

Har varit vaken hur länge som helst

Nu är klockan lite över tio och det känns som om jag har varit vaken hur länge som helst. Hade jag sovit vidare, så hade jag nog klivit upp för en halvtimme sen.. =)

Annars har jag precis klämt i mig en second breakfast och håller på att suga i mig min andra kopp te. Går att dricka utan socker eller honung i. =)

Fick nyss ett samtal från Arbetsförmedlingen. Nån tant som tyckte att jag skulle ha ringt in och berättat att jag sökt jobbet de tyckte att jag skulle. Eftersom jag minsann är med i Jobbarantin. Tråkigt bara att det jobbet verkligen inte passade mig. Med tanke på att det var i Karlskoga och jag har inte ens en bil. Inte som fungerar i alla fall. Kan ju inte sitta och pendla hur långt som helst heller, man måste få någon som helst inkomst också. Dessutom var det nog bara ett deltidsjobb, vilket innebär ännu mindre pengar.

Nehe, tillbaka till slappandet då!

Vaknade 5

God morgon!

Tänk att jag är vaken vid den här tiden. Vaknade vid 5, då hade jag riktigt svårt att somna om. Gick upp när J åkte till jobbet. Så nu sitter jag och myspyseldar. Det var inte ens kallt inne, men ja, varför inte?

Men sitter och käkar frulle och dricker te. Idag ska jag inte göra nånting, igen! Bara vila mig ordentligt.

Jo, såg ni Outsiders igår? Fan, jag satt bara och störde mig på hon, Maja. Jag skulle sluta vara kompis med henne, bara för att jag skulle bli så irriterad på henne. Gå omvägar för att slippa se feta människor och om man sitter och fikar måste hon gå därifrån. Herregud säger jag bara. Jävla fjant...! Men men, det är väl svårt för en annan att förstå..

Outsiders klockan 20

God kväll alla!

Det blev några inlägg här idag. Men det gör väl inget, nu är ni verkligen uppdaterad om min dag idag. =) Inte fullt så händelserik kanske, men men!

Alldeles strax ska jag se på Outsiders på femman. Börjar om 20 minuter. Ikväll handlar det om fett! En tjej som inte vill ha fett på kropppen, en tjej som äcklas av fett och en tjej som är rädd ( !! ) för feta människor. 
Min åsikt på det är: "Hahaha!!" Nej, men seriöst.. Rädd för feta människor? Varför? Har hon blivit nerslagen av en, eller en taskig morsa som var fet, eller varför blir man rädd för de? 
- Jag är livrädd för folk som har röd tröja på sig. Jag får panik!
Samma sak ungefär..

Nej, nu ska jag låsa in mig på muggen och försöka rensa ur kran på snor! 

Riktigt täppt!

Nu har jag setat i nån timme eller så och räknat om min budget. Tyckte att jag tog för lite i pris på mina förra, så jag ökade lite och då blev det betydligt bättre. Tror inte att det skulle vara orimliga priser heller. Så vi får se. =)

Just nu är jag riktigt täppt i näsan. Är inte sugen på att ta nässpray heller, för man blöder ju i snoken av den. Så då blir det värre när det torkar. ;)
Men ska nog fan ta det i alla fall, så man kan käka ordentligt.

Nehe, nu ska jag ta och kolla boggar en gång till. =)


Nya naglar



Hallå igen!
Nu sitter jag och har målat naglarna. Tyckte att det behövdes.
Då är man snygg om fingrarna på informationsträffen den 4:e. =)

Usch, vad jag känner mig tung i huvet. Men tror faktiskt att förkylningen börjar vända nu. Men om det kunde gå lite fortare skulle jag vara gladare.

Nehe, ta och plocka undan lite kanske och fundera över vad man ska käka idag.

Huuur mycket snö som helst!



Grillbordet



Fågelbadet.

Undrar hur mycket snö det ska komma egentligen. Det har inte varit plusgrader nångång, sen snön började komma, så det fylls bara på mer och mer.
Jag kan inte minnas när det var en sån här vinter sist. Inte så länge jag har levt tror jag i alla fall.
Alltid har det ju varit så att snön kommer i November en stund, sen går den bort. Sen kommer den igen efter jul. Har man tur så får man snö på julafton, men det är inte ofta.

Man kan ju hoppas att, med en sån här kanonvinter, kan vi få en lika bra sommar! =)



Stina ville inte kolla in i kameran tillräckligt länge. Hade inget tålamod så efter 2 försök gav jag upp.

Före - Efter


Upplåst och ny design

God morgon!

Nu är bloggen upplåst igen. Med en lite ny design. Som sagt, det blev inga bilder i headern den här gången, men orkar inte se samma bilder igen. ;) Blev rätt nöjd ändå.

Nu är man själv på dagarna igen, det är bara jag som är sjuk hemma nu. Men jag kryar på mig.

Håller på att elda annars. Trodde att jag skulle få kliva upp kl 6 imorse och elda eftersom det var över 20 minus här igår, men jag slapp. Det sjönk ganska mycket, nu är det bara 9. =)

Nehe, bloggar och Facebook nu då. =)

RSS 2.0