Miley Cyrus - See you again

Nu har Stina fått gått ut för första gången sen fredags. Jag tror hon blev riktigt glad, för hon har hunnit sprungit ut tre gånger på två timmar. Min lilla Fisa..




Bästa låten på min Mp3spelare just nu. Jag vet att det är Miley Cyrus och att hon spelar Hannah Montana, men låten är riktigt bra! Den heter See you again.

Har nyss tryckt i oss lite tacos i pitabröd. Det var gott. Det kan ju inte vara så fruktansvärt onyttigt, förutom bördet då såklart. Men allt kan man ju inte strunta i. Dessutom ska det inte gå till överdrift.

Imorgon ska jag upp klockan 8 igen, ta en kopp te och så ge sig ut och gå igen. Får typ tejpa fötterna eller nåt, för jag har ont i hälarna.. Nångång får jag ta och köpa riktigt skor som man kan gå med. Men det är inte något man prioriterar just nu, om man säger så.

Vattenmage

Usch, det är inte bra att häva i sig vatten för fort känner jag. Då blev man ju uppsvullen för det!
Nej, imorgon ska jag dricka under längre tid. Man lär sig av sina misstag!

Det känns faktiskt skitbra i kroppen, måste jag säga. Vet att det måste låta fånigt, efter att ha gått en dag, men man mår bra av det ändå. Har varit dum och setat här hela dagen i alla fall. Men faktiskt så vet jag inte vad jag skulle kunna hitta på annars. Man kan ju inte städa jämt! Dessutom är jag, som sagt, i en period då jag inte vill städa alls!

Ikväll blir det tacos på matbordet. Jag ska ta mest grönsaker. Och inte så mycket gräddfil som jag alltid brukar göra. Men nånstans i bakhuvudet har jag för mig att gräddfil är nyttigt..? Men jag kan ju ha fel.

Igår var det ju ingen Desperate Housewives på tv. Fick "bara" se på Dating in the dark och på Cougar Town. Saknade Housewives.. Men får hålla ut en vecka till!

Imorgon är sista dagen den här veckan för att klicka in Gustav. Tror han börjar haja nu. Han reagerade mer nu på klicket när han tittade bort osv. Han förstog nog att godisen var på väg. Så det känns bra, då är det bara att köra på nästa vecka med inlärning. Då ska han sätta sig ner frivilligt.

Gigantisk spruta

Idag är sista dagen som man måste trycka in Antibiotika i munnen på Stina. Hon ska ha ikväll, sen är det över!
Det har inte gått att spruta in med sprutan, det går mycket bättre att ta på fingret och smeta på tungan. Och jag kan förstå att hon inte vill ha sprutan i munnen. Den är ju gigantisk!
Stina är ju jätteliten själv och så ska man stoppa in den där i munnen.. Kan inte vara så kul. Så hon blev ju halvt hysterisk varje gång man kom med sprutan. Hon ville definitivt inte.
Men jag förstår att hon fortfarande inte vill ha, ni ska känna hur det luktar!

Var ute på promenaden förut. Det var skönt, men fick två såna där vattenblåsor.. En liten nackdel. Inte bra att gå promenader med ett par oknutna skor.

Ska dessutom klämma i mig två vattenflaskor med vatten! Ska försöka göra det varje dag nu. Jag är riktigt dålig på det med att dricka vatten. Men jag har sån tur så jag har inte huvudvärk så ofta.
Jag är en ganska frisk människa, jag!
Det är helt otroligt, jag har inte varit magsjuk på tre år. Förut brukade jag vara det en gång om året, men då bodde man hemma med småbarn och gick i skolan. Det hjälper väl till kanske. Sist jag var magsjuk var när jag var med en annan kille. Och icke med "den" jag är med nu. Så det är ett tag sen! Men det gör inget, det är inte så kul att ligga och spy 12 gånger per dag..

Börjar med powerwalk

God morgon!
Jag kom upp vid åtta, helt otroligt! Så nu sitter jag och uger i mig en liten kopp med citronte. Utan socker, bara honung. Nyttigt, nyttigt.
Nej, jag tänkte börja med en powerwalk.

Så ska kolla om det ens finns nåt kvar på batterierna i
Mp3:n, så får jag plugga in de i öronen och knalla iväg. Bamse får inte följa med på mina powerwalks för det vet man aldrig om hans leder klarar av. Han ska ha långa promenader, ja! Men inte i raskt tempo. Vill inte riskera nåt.

Sen när jag kommer in ska jag köra lite magövningar. Jag hittade bara en hantel i bo'n igår, vet inte om den andra ligger hemma hos mamma. Fast i så fall kan jag inte begripa varför jag bara skulle ha hämtat en?! Men men, jag har den ena i alla fall.
Om man håller i den vid bröstet eller där nånstans när man kör lite sit-ups borde det väl ta lite mer?

Idag ska förresten Stina få gå ut. Hennes sår ser mycket bättre ut och de har gått igen nu. Tillräckligt så att det inte lär komma in nån smuts i alla fall. Så jag ska vänta till senare ikväll, sen ska hon får gå ut. Då hinner såren läka ytterligare liiite till. Bara för att vara extra säker.

Men nu har jag snart druckit upp teet och ska snart ta och knata iväg.

Jag ska:


Ny meny


Har ändrat om min meny lite grann. Ville inte ha en vanlig "kategori-meny", utan ville göra den som jag ville ha den. Tycker att det blev bättre och det ser renare ut.

Just nu skiner solen. Vad skönt, det var nästan så att man hade glömt bort hu det kändes. Hoppas att det är sol imorgon, med helblå himmel. Då kan jag belöna mig med att sola. Eftersom jag ska vara duktig och börja träna igen. Fast träna låter så fel när man ska gå promenader och jogga, men jag skrev så ändå..


Ny kategori - träning


Nu öppnar jag en till kategori här på bloggen. Jag ska komma i form till bikinisäsongen 2010!
Och om jag bloggar om det, så tror jag att jag håller det bättre. Faktiskt!
Så nu har ni sanningen på bild kära vänner. Jag vet att vissa mått kanske är lite för mycket, men det är väl bra, då har jag nåt att jobba med, antar jag..
Alla mått är när jag står upp och slappnar av.
Ni behöver inte lägga märke till att jag inte har nåt smink och fixat håret på bilden. Men det är inget jag bryr mig om när jag bara går hemma hela dagarna..

Men jag ska kliva upp klockan 8 varje morgon, sen ska jag hoppa i träningskläderna och gå ut och jogga eller köra lite powerwalk. Fram tills att det blir lite varmare och framförallt torrare ute, så kommer jag nog att gå mest.
Dessutom kommer jag att börja tänka lite mer på vad jag stoppar i mig. Plus att försöka äta lite mer regelbundet. Inte alltid så enkelt, men jag ska försöka.
Sen varje månad ska jag ta en ny helkroppsbild och ta måtten. Så får vi se om det händer nånting. Och om det nu händer nåt, vilket det borde ( !! ), så kommer jag garanterat att fortsätta. Det är ju resultat man vill ha.

Synd att man inte har en fungerande cykel, för annars hade det kunnat vara ett alternativ också.

Men de två kroppsdelarna jag tycker är viktigast är magen och benen, så jag ska ut i boden och leta fam hantlarna, så ska jag köra lite övningar med de.

Jag börjar imorgon med det här, ska ställa klockan redan nu.

Så peppa på mig nu, mina vänner så att jag kommer fortsätta med det här! :)
Det kan jag nog behöva, om jag känner mig själv rätt..
Nej! Jag SKA fan i mig se till att fixa det här nu!

Dag nr 2

Idag var det likadant som igår, vad gäller Gustavs inklickning, så det är inte mycket att skriva om det idag.
Han verkar inte förstå riktigt än att klicket betyder att han får godis -eller mat. Men sen så är man ju bara på andra dagen också, så det kommer väl.
Men jag ska köra imorgon och på torsdag, på fredag kommer en liten videosnutt upp, om hur vi gjort i veckan. Kommer nog inte se så annorlunda ut från dag till dag. Dessutom är det inte lätt att filma själv när Gustav är så pass nära en. Men det får duga som det blir!

Lägg detta på minnet! I alla videosnuttar och inlägg som kommer att visas i den här bloggkategorin, är bara för att visa hur jag gör!


Det är riktigt svårt att ta en bra bild på en katt, alltså! Han vill aldrig kolla in mot kameran, för bilden blir bara suddig eftersom han inte är still med huvudet. När man väl får en bild som inte är suddig så får man bara en bild av hans bakhuvud. Så den här bilden fick duga för idag..











Bild på bikinin

God morgon allihopa!
Klev upp halv tio och fick vakna till en jättegosig katt. Hon stack nosen ner på kinden på mig och gosade som tusan. Hon är bra söt, hon. Då känns det extra jobbigt/taskigt att man måste trycka in massa antibiotika i munnen på henne. Vad elak jag kände mig. Jag förstår att hon inte vill ha det, det luktar riktigt äckligt. Vi slutade med sprutan i munnen på henne. Jag började med att spritsa ut det i handen och smeta det på tungan med fingret istället. Det gick mycket enklare.

Men men, har nyss tryckt i mig en riktig brakfrukost! Nej, men gröt och två ägg. Med te såklart. Det var riktigt gott.

Sitter och funderar på om man ska orka ta sig ut på en promenad, eller inte. Ena sidan av mig har ingen lust, men den andra säger åt mig att gå. Så vilken ska jag lyssna på?

Ska försöka söka jobb idag också. Får se om det finns några på Platsbanken, vilket jag faktiskt tvivlar på, men annars ska jag söka spontanjobb. Kom på en liten kategori jag inte har sökt än.










Här är bikinin jag fick igår. Jag tänker inte ta kort när jag har den på mig, för då får jag väl en stämpel i pannan att jag försöker vika ut mig själv.

Paj och ny bikini

God kväll!
Har nyss kollat på Svenska Hollywoodfruar. Jag skulle kolla på Håkans bar också, men det blev så att jag bakade en äppelpaj istället. Så jag missade hälften.


Pajen var hur som helst riktigt god, som vanligt. Den blir ju alltid god när jag bakar den!

Den 22:a Mars firade vi 2 år med förlovningen och idag damp det ner ett paket i brevlådan, som var till mig. Jag fick en bikini. Den var riktigt fin, så nu kommer man att vara snyggast på stranden i sommar. Så det är dags att börja tänka på bikinisäsongen! Men jag ska inte skriva här i bloggen att jag ska börja, för då kommer jag aldrig att hålla det. Ni som följt mig ett tag, vet precis vad jag pratar om.

Så det är alltså två år och sju dagar sen vi förlovade oss ute på en tjärn i Jämtland. Kommer dock inte riktigt ihåg vad den heter.  


Nu är kategorin igång

Sådär ja! Nu är denna kategori igång!
Gustav kom in nyss och då satte jag igång att börja klicka in honom.
Denna vecka kommer inte bli så mycket att lära honom något, förutom vad klicket betyder. Jag kommer gå framåt rätt långsamt egentligen.
Så den här veckan blir som sagt bara inklickning. Sen nästa vecka kommer jag börja med inlärningen. Så den veckan blir det steg 1, alltså att han sätter sig frivilligt. Det kommer jag köra en vecka, minst! Sen får man ju se om han fattar fort och om han ens vill.
Ajja, vi får se hur det kommer gå. Jag ska inte ha bråttom.
Dessutom kommer jag filma en liten snutt varje gång och lägga upp varje fredag. Blir en veckodagbok i videoform.
Det här blir nog kul!




Stinas sår

Kom hem igen för en stund sen. Det är ju bra att de har koll på vad man ska göra och vad man gjorde sist. Skrev ju att vi skulle kolla på film. För de sa förra veckan att vi skulle forsätta med det nu. Men det kom hon inte ens ihåg, vi satt bara och pratade och hon hade tagit fram några övningar vi skulle göra, som vi tydligen redan hade gjort. Bra planering.

Men men, Stina lär inte få gå ut än på några dagar. Hennes sår mellan frambenen är fortfarande ett hål. Så man vill ju inte riskera att hon går ut och klättrar i träd och sen river upp hela magen. Så några dagar till får hon vara inne. Glad är hon inte åt det, kan jag säga. Hon går här och skriker lite då och då. Hon trivs inte med att vara instängd.


Där bölden var. Det är två hål i svansen efter huggtänderna. Svansen är rakad, därför ser den lite konstig ut.


Två huggtänder till på bakbenet. Det är väl snart läkt. Tillräckligt för att kunna få gå ut, om det bara hade varit det, dvs..


Mellan frambenen. Det syns jättedåligt och jag fick ingen bättre bild. Stina var nämligen inte så bekväm med att slängas på rygg. Men det syns i alla fall att det är rakat där och mitt i där är det ett hål. Det är det såret som är värst just nu. De andra är ingen större fara.
Det ser dessutom ut som att lite utav pälsen är på väg att läka in i såret. Har försökt blöta upp och försöka få ut lite, men vågade inte så mycket ifall hålet går upp ännu mer. Det som hunnit läka alltså.
Får hålla koll på det.

Men annars då? Håller på att ska göra lite käk och väntar på att Gustav, den lille spillevinkeln ska komma in. Så man får börja nångång.
Senare ska jag skriva ett brev till en viss människa. Berätta lite hur man har det osv.


Jag AB

God morgon, mina kära vänner!
Idag, om ca tio minuter, ska jag in till Linde igen. Ska på Personalstrategerna, som varje Måndag. Ska dit och kolla på en film som vi började på förra veckan. Jag AB heter den.


Nån som sett den kanske?

Idag ska jag börja med Gustav. Det ska bli riktigt kul. Men den här veckan kommer bara att bli inklickning, så nästa vecka ska jag börja på att försöka lära honom saker. Kommer börja med det vanliga, nämligen sitt.
Jag tror faktiskt inte att Stina är en bra katt att klickerträna, för hon är verkligen ett exempel på hur en katt sägs vara. Man kan absolut inte få henne att göra nånting om hon inte vill. Visserligen inte med Gustav heller, men mutar man med mat så tror jag det går bättre. Stina är inte lika stort matvrak som han är, så därför tror jag inte att det skulle gå bra med henne.
Men henne kan man "gå på" senare nångång. När man fått lite klickerträna-en-katt-erfarenheter av Gustav.

Nej, nu ska jag ta och göra mig iordning och pysa iväg.

Ny kategori

God kväll allahopa!
Imorgon ska jag starta en ny kategori här på bloggen. Eller ja, jag lägger nog till kategorin nu ikväll, men den börjar inte fyllas på förrän imorgon. Jag ska nämligen, som jag skrev för någon dag sen, börja klickerträna Gustav! Det kan ju bli kul. Jag har ingen som helst aning om hur det kommer gå, om det ens kommer gå, men om man har en hungrig katt som litar på sin ägare, så kan man nog komma en bra bit. Gustav är ungefär som katten Gustav som visas på tv, dvs alltid sugen på nånting och han har ju bott hos mig i hela hans liv, så varför skulle han inte lita på mig? Jag vet ju att han älskar mig. :)


Denna lilla lapp ska jag fylla i under veckan. Men bara måndag-torsdag. Fredagar skippar jag.
Fortsätt följ, för att se hur det kommer att gå!

Avatar

Halloj!
Idag var det visst dags att ställa fram klockan igen. Så fick man sova en timme mindre. Blir det väl?
Det blev en lugn kväll igår. Vi åt en varsin plankstek och kollade på Jönssonligan på Tv4+. Sen hände inte så mycket mer. Ingen kom och det var riktigt skönt, det.
Men idag händer nog inte så mycket. Vi har kollat på Alvin & Gänget 2 och just nu går Avatar för full sprutt här hemma.



På menyn: Plankstek


Ikväll står det plankstek på menyn. Det ska bli gott. Som vanligt ska jag ha extra mycket mos och den här gången ska jag spritsa på mitt mos efter att plankan varit i ugnen. För jag tycker det är godare när moset inte är grillat.

Vad jag tycker synd om Stina, hon lär ju fundera varför Gustav får gå ut, men inte hon. Man får passa sig när man ska kliva ut eller in, för hon står beredd vid dörren att springa ut. Men på onsdag ska hon få gå ut. Enligt veterinärens råd. Men om såren hinner läka innan det, så kan hon ju få gå ut nån dag tidigare. Tyckte att såren såg rätt okej ut idag när jag tvättade rent.
Hon hade ju dessutom bandage, eller vad man ska kalla det, på svansen, i och med att hon hade en varande böld där, och den skulle ju helst ha suttit på två dagar, alltså till imorgon. Men den hade hon av idag. Men halva tiden fick den sitta på i alla fall.

Earth Hour


Kommer ni att släcka ikväll klockan 20.30 - 21.30?


Buzz - Svenska genier

Morrn morrn!
Igår köpte vi spelet Buzz till Playstation:et. Så det provade vi här hemma. Det var skitkul faktiskt!
Johanna, Malin och hennes kompis kom över också. Nina och Jocke behöver jag väl inte ens nämna..

Vi surplade lite grogg och lite tequila. Och jag är så fruktansvärt glad att inte jag har "anlag" för att bli bakis. Jag mår hur bra som helst, ändå kände jag utav det igår.

Men men, nog om det. Nu ska jag skriva lite om Stina. Tror inte jag skrev nåt efter veterinärbesöket igår. Men det var tur att man åkte ner i alla fall. På svansen hade hon fått en böld, som redan börjat vara. På benet hade hon bitsår efter huggtänderna och mellan frambenen hade hon ett öppet sår. Inte så litet heller. Det såret hade vi ens hittat förräns vi var hos veterinären, inte det på svansen heller. Vi trodde bara att det var på benet hon hade sår. Så vilken tur att man åkte ner med henne.
Så cirka 630 kronor fattigare blev man, med medicinering och natriumklorid inräknat, men det är Stina värd.

Nej, nu ska jag kolla bloggar och sen ska jag nog vara med och spela lite Buzz!


Barnvakten som misshandlade babyn



Vet att jag är lite efter vad gäller nyheter och så vidare, eftersom det inte är av mitt intresse att följa det. Men satt och kollade på en tjejs blogg och hittade den här ifrån Aftonbladets webbtv. Om barnvakten som misshandlade ett litet barn, som inte ens lärt sig gå!
Fy fan, vilken äcklig magkänsla man får av att titta på videon! När hon kastar saker efter honom, slår omkull honom osv. Det tycker jag var riktigt jävla idiotiskt och så säger de i filmen att det blev ännu värre och att de till och med valde att inte visa det!
Vissa människor förtjänar inte att leva och så är det bara! Grilla henne i stolen, för fan!

Veterinär klockan 14.00

Nu har jag bokat tid åt Stina på veterinären klockan 14 idag. Ringde nyss och hon tyckte att man skulle åka in med henne . Så det är väl lika bra.
Hon kommer bli så sur på mig.. Det är tredje gången på mindre än ett halvår som jag kommer stuva in henne i kattburen och åka ner med henne. Stackarn..
Så ca 500 spänn fattigare kommer man att bli, men vad gör man inte för sin lille bebis. Det är inte bara frid å fröjd att ha djur, inte. Men sånt får man ta om man skaffar djur!

Ska klickerträna Gustav

Morrn morrn!
Idag är det fredag igen. Vad skönt.
Stina är piggare idag, men hon har fortfarande ont i benet. Får ringa till veterinären senare och höra med henne.



Det är minsann inte lätt att försöka ta en bra bild av en katt som inte vill sitta still tillräckligt länge. Det går ju inte heller att säga åt de att stanna. 

Apropå det! Jag ska börja klickerträna Gustav nu. Började igår, fast bara att klicka in honom. Så får jag klickerträna honom medan jag väntar på att skaffa en hund att göra det på.
När jag har fått ett jobb, ska jag satsa på att starta upp min firma och böra sälja som en tok. Sen kan jag köpa en hund. Då kommer jag bli en slank Hanna med en skitlydig hund. Inga fel, inga fel!
Kommer kanske en ny kategori här på bloggen. En liten klickerträna-Gustav-dagbok.

Fan också!

Fan, Stina har riktigt ont efter slagsmålet. Det verkade inte så först, men nu blir hon riktigt arg om man lyfter henne. Hon morrade som fan här nu ikväll. Får väl se imorgon om det ger sig eller blir bättre, annars är det bara att åka in med henne.

Var i alla fall iväg till Västerås, för det skulle köpas däck. Eller ja, fälgar egentligen, men jag säger däck.
Stannade och käkade på Burger King, vilket var riktigt gott och man blev smällmätt. Orkade inte ens äta upp. Och nu har vi dragit i oss varsin majskolv. Jag fick i mig 1½ sen höll jag på dö! Men gott var det!

Bedometern som mäter förbränningen i sängen!



Satt och läste på Expressens Sex&Kärlek-kategori nyss och hittade en artikel om en apparat som tydligen ska tala om hur många kalorier man förbränner genom att ha sex.
Det var en tjej som tyckte att partnern skulle börja träna, men som inte tyckte att någon fysisk aktivitet lockade, så hon uppfann denna pryl och nu fick han tydligen inte nog av träning.
Man ska tydligen lägga den på sängen och då ska den analysera rörelsemönstret i sängen. Dessutom ger den råd på hur man kan förbättra det.

Själv så tycker jag att det låter lite märkligt. Jag har svårt att tro på att den visar en exakt siffra, eller ens en siffra i närheten. Man är ju två (oftast) i sängen, hur kan den veta vem det är som rör sig mest? Ställer man in den på just mig, tex, eller mäter den kaloriförbränningen för "oss båda" och sen får man använda lite matematik och dividera siffran, för att jag ska få min egen? För om den är inställd på att visa den enas förbrukning, sen ligger denne person helt still och den andra får jobba en stund, vet manicken det då?
Nej, den där prylen tror jag inte riktigt på, just därför att man bara lägger den på sängen.
Kanske om man istället hade nån pulsklocka som man färster "på hjärtat" eller runt handleden tex, och sen kollar den pulsen. Men iofs, så ökar väl pulsen hur som helst under akten..


Inget Jämtland i påsk...

Fan, klockan är redan 2.. Det är inte bra att sova länge, för då försvinner ju hela dagen på en gång.

Men men, det blir inget Jämtland för mig i påsk. För första gången sen jag var typ 12 år. Skittråkigt, men man har ju sina anledningar.. Så vi ska åka till Stockholm istället och hälsa på.
Hade jättegärna velat åka upp alltså, men jag ska åka upp nån annan helg istället har jag bestämt. Ska prata med farsan om det nån gång. Åka upp och vara lite med honom också. Träffas ju aldrig nuförtiden.



Video från förra påsken. Pernillas skoter hade stannat och farsan och Petter skulle bogsera den tillbaka.

Förbannade kattjävel!

God morgon! Eller god dag kanske man säger nu..
Sov länge idag. Vaknade typ kvart i tolv. Riktigt skönt må jag säga.
Fast jag vaknade vid halv nio först. Då bråkade den där jävla grannkatten (!!!!) med nån av mina bebisar.. Gissar nu att det var Stina.
Jag sprang upp för att typ kolla vem det var, eller hoppa in i slagsmålet, eller ja, kalla det vad ni vill. Men jag hann inte se vem katten bråkade med. Men grannkatten skrämde jag iväg. Sen gick jag och la mig igen.
Sen när jag klev upp tog det hur lång tid som helst innan Stina ville komma hem. Hon brukar alltid vara först hem av henne och Gustav om man säger så. Stog ute och ropade och ropade, men hon kom aldrig. 
Men nu är hon hemma i alla fall och hon verkar lite tilltufsad. Hon kunde inte ens hoppa upp i fotöljen, där jag sitter nu. så jag antar att det var hon som var i slagsmål. Hon har visst ont. Men hon säger inte mycket om man lyfter henne och "kollar runt" på 'na. Så det är väl ett bra tecken.
Men kommer katten hit igen, så vrider jag nacken av honom. Om jag får tag på honom dvs..

 

Videoblogginlägg

Nu har jag städat färdigt. Herregud, det tog typ hela eftermiddagen för mig att städa det jag skulle. Hade verkligen ingen som helst lust.
Men jag gjorde en liten video i alla fall. Ett videoblogginlägg. Känsliga varnas! Det är riktigt äckligt, kan inte ens fatta varför jag ens lägger upp den..


Men rent blev det i alla fall. Nu behöver jag inte tänka på det igen förr'ns nästa år!

Uppdatering efter att jag själv kollat på den:
Fy fan, vilken dålig bildkvalité det blir med min kamera! 

Blev en timme

Kom nyss in från promenaden. Det blev en timme idag. Riktigt skönt. Gick längst in i Munkaboda och sen hem igen. 6.8 km sammanlagt ska det tydligen vara. Eller om det blir 6.6, skitsamma! Långt är det i alla fall.


Han sitter nog och väntar på nästa kommando ser det ut som.


Han gick lös på hemvägen. Han var så duktig så.

Nu ska jag ta och vila benen en liten stund sen ska jag sätta fart med städningen. Men det blir ingen storstädning. Det har jag ingen lust till. Men det blir i alla fall att
• Fixa akvariet
• Toa, handfat, speglar
• Dammsuga och
• Torka golv

Promenad, städning och massa jobb!

God morgon alla som läser min blogg!
Idag var jag uppe till 9, vilket är tidigt för mig. Sitter och äter en väldigt lätt frukost, för jag ska snart knata iväg och hämta Klumpen och gå en promenad.

Idag måste jag städa och tvätta lite också. Jag är inne i en period då jag inte har lust att städa alls! Det är verkligen inget som lockar mig. Men får dra på musik och gå och sjunga medan jag städar. Då brukar det gå lättare att sätta igång.

Har fått min "lön" idag. Nej, lön fick jag inte, men min ersättning. Två och sju. Det ni! Fan, jag behöver ett jobb! Måste försöka komma på företag att skicka spontan:er till.
Nej, nu måste jag dricka upp och sen ska jag gå.
Synd att det inte är sol ute för annars hade jag velat knäppa lite bilder.
(Där lät det som att jag har värsta värstingkameran, men det har jag icke! Jag använder mobilen)

Jag vill bo på Saltkråkan!

Nån gång inom en snar framtid kommer jag tjata på min sambo om att vi ska flytta ut till en riktig saltkråkanö! Vem vill inte bo så här liksom? Jag vet att jag blev livrädd i båten i somras, men om jag får köra ut själv varje gång man ska hem nånstans ifrån, så går det skitbra.
Ända sen jag var liten och kollade på Saltkråkan, så ville jag bo som de gör. Så nångång (snart hoppas jag) ser ni knappt röken av mig längre! Haha!!
Nej, men allvarligt... Jag är faktiskt trött på hålan och allt där jag bor nu. Riktigt tråkigt, finns absolut inget att göra, inget å se men om man bodde så här skulle jag nog inte klaga.
Jag hoppas i alla fall att man snart kan flytta härifrån, till en riktig saltkråkanö!


Ute i regnet

Var ute och gick på promenad med Bamse, Jhanna, Therese och deras hundar idag. Trots att det pissregnar ute.
Jag hade ställt klockan på kvart i nio och typ tjugo över åtta vaknade jag första gången och tänkte att jag lika gärna kunde somna om eftersom det inte var dags att kliva upp då. Sen när jag vaknade nästa gång låg jag och tnkte att "fan, vilken tid det tar då.." och kollar på klockan. Då var hon tio och det var då Johanna egentligen skulle komma och hämta oss. Var tvungen att fundera först om det ens var tisdag och det var idag vi skulle gå. Sen studsade jag ur sängen när jag kom på't.

Frös som en gris när jag kom hem sen. Jag var blöt och först hade vi varit hos henne och spelat lite Wii. Så det blev ganska kallt till slut.
Men nu är man hemma och har klätt på sig världens mest bekväma klädsel.

Långkalsingar! Dessutom ska man ha strumporna dragen över så mycket det går. Det är sexigt, det!

Britney Spears


Ja, den vart lite snyggare än den på Cameron Diaz. Det är lite roligt att sitta och hålla på faktskt. Inte för att jag egentligen vet så mycket vad jag vill gör i PS men jag sitter och provar de tipsen man hittar i olika bloggar osv. Skitkul!

Personalstrategerna

God morgon!
Klev nyss upp. Var uppe vid 6 för att jag skulle ha bilen, men sen la jag mig på soffan igen, som alltid. Riktigt schöönt.

Ska in på Personalstrategerna idag igen. Får se vad för nytt onödigt skit man ska in på. Nånting jag redan vet om kanske.
Idag är det sol igen, men det ligger ännu mer snö på backen igen. Så blir nog kanske inget sola idag. Får se. Jag ska ringa till företaget idag också. Tänk vilken dröm om de kunde säga att de faktiskt har NÅT ledigt.. Fan, vad glad jag skulle bli.


Cameron Diaz


Satt och försökte sminka Cameron Diaz i Photoshop. Hon fick skitfula ögonbryn och munnen ser förjävlig ut. Men ögonen tycker jag ser helt okej ut.
Vet inte hur man egentligen fixar till ögonbrynet och fyller i de, jag använder klonstämpeln.. Sen har jag svårt för att få mjukare linjer när man fyller i munnen. Men jag övar på!

Trylltyg i tomteskogen.


Nu har jag tuperat håret. Såg ut som ett troll ett tag. Vi skulle på lite kalas hos Micke och Pernilla, men det sket sig. De ska nån annanstans. Så min kväll ser ut att bli tillsammans med Nina och Jocke...........................
När jag väl får ett jobb så kommer jag att sätta mig på bussen eller tåget in till Örebro ett antal helger i månaden. Orkar inte längre.. Så jag tänker förpesta Sara och Anders tålamod med mig.

Bamse drar inte ett skit!

Var nyss ute i lite mer än 1 timme och gick. Det var skönt, men fan så lerig man blev. Jag tycker att hundarna var duktig. De skällde i början, men sen lugnade de ner sig riktigt ordentligt. Gick skitfint på promenaden. Bamse drar inte ett dugg! Så det är riktigt skönt att kunna gå långa promenader, för han drar inte precis axeln ur led på mig. Jag har lyckats bra med att lära honom att gå fint!

Men men, ska väl ta och se om det finns några jobb på Platsbanken. Men det tvivlar jag på. Har ju inte sökt ett enda jobb den här veckan.. :S

Nej, usch, vad det började lukta bajs här! Måste tömma lådan känner jag!




SNart promenix

Morrn morrn!
Sitter och suger i mig mitt morgonte. Johanna kommer snart hit med sin hund. Hon kanske kommer hit med båda, jag har ingen aning. Eller så blir det väl schäfern, vad han nu hette... Hoppas hundarna håller sams bara.. 

Men men, idag är det fredag. Ska bli kul att få se om Willy klarar sig en vecka till, på Let's Dance. Skulle ju vara grymt kul om han gick vidare igen! Snacka om att Tony Irwin (heter han så?) är sur. Han har ju bara bestämt sig för att inte tycka om Willy.  

Jim Carrey-videoklipp


Rätt så roliga klipp med Jim Carrey. De har ni säkert sett, men lägger upp de ändå.
Nehe, nu är det dags att krypa ner i kojs när som helst. Imorn ska jag upp tidigt och gå på promenad med Johanna och hundarna.

2 högersidor


Haha! Skulle jag passa i att bara ha 2 högersidor av mitt ansikte?
Jag sitter och leker lite i Photoshop och försöker lära mig lite. Och jag kan se själv att jag behöver träna mycket mer, för näsan och munnen går inte ihop riktigt där..
Men om de hade gjort det, så hade det varit riktigt snyggt! Lite brett ansikte kanske, men vaffan!
Nehe, nu ska jag fortsätta leka lite!

Designbyte -igen...


Alltså, jag blir aldrig nöjd.. Men den här gångern var det egentligen inte själva headern jag var missnöjd med, utan jag ville ha en bred blogg. Blev så less på att bilderna inte kunde läggas bredvid varandra utan att ha de jättesmå.
Hoppas det blir bättre nu i alla fall.

Fan, har inte hittat nåt jobb att söka. Samma sak idag igen, så står det helt still på företag jag kan skicka spontan:er till. Bara att hoppas på det jobbet jag faktiskt vill-vill-vill ha! Det finns nog ingen annan som är så intresserad av ett jobb hos de än vad jag är.

Nej, nu måste jag faktiskt ta och snygga upp lite grann här hemma. Städning är inte nånting som "ligger mig varmt om hjärtat" just nu, så det skjuts bara framåt hela tiden.
Det går också som en berg-och-dalbana. Ibland blir jag riktigt villig att börja städa och försöka hålla städrutiner, men lika fort så går det neråt igen. Det blir liksom
"Äsch, idag behöver jag inte dammsuga, så skitigt är det ju inte.. Damma gjorde jag ju förra torsda'n, så det kan vänta lite till.."
Nästa gång det är dags att städa igen, så låter det likadant. Nästa gång är jag bara för lat..
Det är likadant med träning/motion. Intresset för't svalnar fort!

Nej, Gu, så jag bara snackar, jag ska gå och göra lite rent..

Ville ju sola....!

Usch, vad dålig jag är på att uppdatera nu för tiden.. Mitt "sug" efter att skriva går som en berg-och-dalbana. ;)

Idag sov jag länge, till typ kvart i elva. Nästa vecka ska jag börja ställa tid igen. Så passar på att sova ut lite nu. ;)
Men idag är det ingen sol. :/ Jag som ville fortsätta pressa lite i solen. Får väl ta det när solen kommer tillbaka. Såklart! ;) Synd att solariumet har dåliga rör, annars hade jag kunnat ligga där i. :) Japp! Vi äger ett solarium!

I typ fredags skickade jag en sån där intresseanmälan på hemsidan för jobbet jag sommarjobbade för, när jag var tidningsbud. Men det var inte att man skulle skicka med CV och personligt brev. Så i Måndags skickade jag ett mejl till den brulla som hade hand om Västmanland-området. Och på Måndag ska jag ringa till henne för att se om hon ens fick mitt mejl och kolla om de har nåt ledigt. Då lär hon ju fatta att jag är jävligt intresserad att få jobba hos de, så jag tycker att hon kan ge mig ett jobb då. :)
Tänk vilken dröm om jag fick anställning där. Då skulle mina bekymmer släppa. :) För då skulle jag köra tidningar på nätterna och på dagen ägna mig åt min firma. Jäklar, vad pengar man skulle dra in på det.
Och kom inte och säg att "Nej, men det klarar du inte av, du kan ju inte jobba jämt!", för jag klarar vad jag vill!

Nehe, skrivs kanske senare..

Stekarkatter

Har nyss legat och solat i en timme. Nu börjar jag nog faktiskt se lite färgskillnad. Det lönar sig att kämpa som ett svin. ;) Jag har ju alltid super-äckligt jävla svårt att få färg på benen, men iår har jag gett mig fan på att det ska gå! Har legat skitmånga gånger (tycker jag) och solat och solat och NU börjar färgen komma. Fast det syns bara pytte-pyttelite. Om man nu som jag, vet att jag har solat.
Så bara å kämpa vidare. Hoppas solen håller sig framme måååånga dagar till. När jag börjar få en bra färg på benen, så kan man börja sola hela kroppen sen.


Kolla mina soldyrkande katter! :) De gör precis som matte gör. :)
Skulle man kunna kalla Gustav för en stekare? Eller vad är en stekare egentligen?
Stina ligger bakom potatispåsen.

Sol idag igen

Halloj!

Klev upp för en liten stund sen. Hade inte ställt klockan igår kväll. Skönt att sova lite längre.
Idag är det sol igen. Gu, så skönt med lite värme. :) Ska ut och sola om en stund.
Jag har inte sökt ett enda jobb den här veckan. :S Finns inga att söka och sen står det helt still i huvet på mig om vilka spontanansökningar jag skulle kunna skicka. Tycker att jag har skickat till alla, men så är det väl ändå inte riktigt..

Nehe, nu ska jag gå och fixa lite frukost.

Handskrivet inlägg


Rådjur på tomten igen


Vad rädd jag blev när jag gick förbi fönstret lite tidigare idag. Gick för att kolla om katterna ville in och så ser jag denna bjässe stå utanför.
Det var två stycken igen, kanske samma som sist ;), som stog och käkade på plommonträdet. Båda två tittade på mig när jag rörde mig i fönstret. Men de blev inte rädd.

Dessutom gick den ena ner mot vägen och Gustav var tydligen där. För han sprang mot huset och rådjuret jagade honom :D Haha! Men han hann under bilen, så han klarade sig undan. ;)

Lite kul när de kommer in på gården sådär. Man ser den andra stå bakom trädet, man ser benet på honom. :)

Ovälkomna katter

Morrn morrn!
Klev upp alldeles nyss. Vaknade av att katterna skrek utanför, studsade upp för att kolla vad de gjorde, sen kom det en annan katt här på gården. Den är väl inte direkt välkommen hit. Undrar var Gustav håller hus då egentligen, han ska ju spöa skiten ur alla ovälkomna gäster här. Iofs kanske han försökte med det, men jag vägrar tro att det var han som förlorade.. ;)

Ikväll är det Housewives och Cougar Town. Det ska ses!

Jävla idioter

Kom nyss hem från Lindesberg. Var där idag igen på ett gruppmöte. Onödigt som fan var det. De hade sagt att de skulle prata om vart de dolda jobben finns. Jo... Han berättade att 80% inte är utannonserat, vilket jag redan visste. Sen fick alla tala om hur det går med jobbsökandet, sen var det klart! Fan, att man ska behöva slösa bensinpengar på det alltså.. Hur det går för de andra, det skiter jag fullständigt i!

Men men.. Funderar på att lägga mig och sola snart. Ska bara käka upp min Måndags-mys-kaka.


Bamse


Vad fin han är, min lilla klump! :)
Han har halvt lärt sig att slicka sig om mun på kommando. Kul va?

Plankstek

God morgon!

Eller middag kanske. Vaknade sent idag. Stackars Dunderklumpen! Japp, har Bamse här i helgen. Ska snart ta och gå en liten runda med honom. Ska bara dricka upp teet. :)

Igår var det plankstekspremiär här. Fick plankor av mamma i present. Jävlar i helvete, vad det är gott med riktigt potatismos alltså. Jag åt så mycket mos, så jag orkade inte äta upp allt det dyra... Fast moset är godast när det inte varit i ugnen faktiskt. Nästa gång får jag klicka på moset efter att pankan varit inne. ;D

Nehe, nu tog teet slut. Dags att gå en sväng. Sen ska jag sätta mig och sola benen.

Före - Efter

Snart dags att dra sig iväg mot Örebro dårå. Hoppas att jag hittar nu vart det ska vara. Tror de sa Conventum eller nåt sånt. Är det samma ställe som sist, så hittar jag.
Som sagt, tror inte att det ens ger ett skit, men vad gör man inte...?


Så här ser jag ut innan jag har gjort nånting med hår och ansikte. Vågade inte visa mina ögon, såg så trött ut. :D
Dessutom har jag nåt äckligt sår bredvid munnen som jag inte heller vill visa. Har ju dessutom nån konstigt tvångstankeliknande dumhet för jag kan aldrig låta bli att pilla bort sårskorpor, ens när de sitter i ansiktet. Så den läker aldrig. ;) Konstigt....
Men nu har jag gett mig fan på att låta den jäveln vara ifred!

(trumvirvel.....)



Tadaaa! Fan, vad jag är snygg!

Börjar ge sig


Tror faktiskt att förkylningen redan börjar ge sig. Halsontet försvann faktiskt igår. Nästan helt och hållet, i alla fall så pass mycket så att jag kunde sova med det i alla fall.
Dessutom kan jag andas genom näsan.

Idag ska jag in till Örebro på nån jobbmässa. Inte för att jag tror att det ger så myckt, men ändå.. Jag menar, hur många människor är det inte där liksom? Det är ju inte så att det är JAG som åker dit för att visa upp mig, det är ju företagen.
Klev upp 6 för att åka med ner för att sen ta bilen. Sen direkt hem och kastade sig på soffan och sov till nu. Jag stängde av väckarklockan och stängde av ljudet på telefonen. La den till och med på stolsdynan med ett par byxor under för att jag inte skulle höra om den vibrerade. Jag ville sova ut och vila ordentligt, så att jag besegrar förkylningen fortare än vad det ens är möjligt. :)

Jävla förbannade halsjävel!!

God morgon!
Jävlar, vilken jobbig natt det har varit. Känns inte som att jag har sovit så speciellt mycket. Gick och la mig vid halv 11 igår och kollade på film. Somnade kanske vid 11 eller nåt. Sen låg jag och hostade och hostade, harklade, och försökte få halsen att sluta klia och sticka. Sen flög jag upp ur sängen, pissförbannad och irriterad och skulle dra i mig en halstablett. Då trodde jag att klockan var typ 4-5 eller nånting och att man snart skulle kunna kliva upp. Men icke då! Klockan var bara halv 1!! Jag hade alltså legat i bara en och en halv timme! Då vart jag sur och bara såg framför mig vilken lång jävla natt det skulle bli. Och det blev det ju också.
Fan, vad jag hatar att ha ont i halsen. Undrar vad det är för jävel som har smittat ner mig..
Men tror faktiskt att det i halsen börjar ge sig. Hoppas det hinner försvinna till ikväll. Annars skiter jag nog fan i att ens gå och lägga mig över huvudtaget.

Nehe! Dags för lite frulle. Bland annat med te med massa honung i! :)

Grillats i solen


Satt ute och solade benen 1 timme alldeles nyss. Men det syndes inte ett skit..! Hatar att alltid vara kritvit om benen. Övriga kroppen går skitbra att ändra färg på, men fan inte mina ben..
Ajja, bara att kämpa på!

Fan, det är riktigt synd om mig! Det sticker som tusan i halsen. Dessutom har jag börjat snora. Men snoret kan jag ta, det går att snyta ut. Men att ha ont i halsen är en helt annan sak.
Huvet, halsen, öron och tänder är de absolut värsta ställena på kroppen som man kan ha ont i. Magen går bra, men inte de andra 4.


Nya pjuxen




Jävla hals!

Godermorgon!

Jag har fått så jävla ont i halsen! Och det är skitjobbigt! Vaknade igår och kände att det var lite konstig känsla och sen har det bara växt fram. Hoppas det går över fort som fan!

Men idag är det Tisdag. Det betyder att det är Desperate Housewives! ;) Dessutom är det Cougar Town. Såg det förra veckan och det var rätt kul faktiskt. PLUS så är det Dating in the dark. Missade halva förra.

Nehe, nu är det att läsa bloggar och kolla Facebook!

Nu blir Hanna en tjej!

Kom nästan nyss hem från Örebro. Handlade inte bara 1 par skor, utan 2! :P Handlade på Skopunkten och jag vet faktiskt inte om det brukar vara bra kvalité, men jag hoppas. Det får man väl se.
Det var 2 par tjejskor dessutom. Lägger upp bild imorgon. Men det var med klack, på båda! :O Så det blir till å träna gå i de innan man vågar ge sig ut bland folk.
Har bestämt att jag ska byta stil från och med nu. Jag är ju faktiskt en brulla.
Dessutom kan jag börja använda mina lackbrallor nu, och inte bara här hemma. ;)

Nya pjux

Hallojsan!

Har nyss kommit hem ifrån Lindesberg. Har varit på Personalstrategerna på sånt där vecko-gruppmöte. Man fick höra på hur man gör med CV och personliga brevet. Kan väl vara bra att få höra lite om antar jag. Nu jäklar kanske ja:na trillar in som tusan.
Pratade också om hur praktikplatser och så funkar. Du hade rätt, Sara. Man får samma ersättning som man har nu. Och jag tänker inte jobba månad efter månad och bara få 2800 kronor. Aldrig i livet.

Idag ska jag och J in till Örebro och köpa skor. Har hitills fått 500 :- i present, så jag ska köpa nya skor! Jag ska inte ha vanliga tennisdojor typ, som jag alltid har haft, utan nu ska jag bli en tjej! ;) Ska köpa stövelliknande pjux. Inte med klack. Får gärna vara en bred klack, men inte en sån där lillfingernagelklack. Det kan jag nog inte gå i. Eller så skulle jag gå helt stelt, armarna sträckt utåt sidorna som flygplansvingar som balans och ifall jag trampar snett och ramlar, så har jag armarna beredd. ;) Så nej, det här med klackar får jag nog "gå in" lite sakta men säkert. ;)

Dags att uppdatera mitt CV och brev!

Herregud....

Herregud säger jag bara. Vad pysslar folk med? Jag fattar ingenting faktiskt.
Men men, man gör väl sina egna val antar jag. Så får man ta konsekvenserna därefter.
Jag är oskyldig, så jag är inte orolig. :)

Har precis bakat en kaka, jag. :) Eller jag håller på, det blir en chokladtårta. Fast det är mer som en kaka tycker jag. Bara glasyren kvar.
Men den väntar jag med till kakan har svalnat, så det inte blir som sist. Glasyren försvann bara.

Rattfyllon

Halloj!

Var in på KinaMuren igår kväll. Det var riktigt gott! Sara och Anders var med också. Fast de åt inget, bara satt och drack hela tiden. :S
Nej, skoja bara :D
Sen följde vi med upp en sväng och pratade och så. Jag fick en jacka av de. :) Det behövdes kan jag säga. Har kört med nån annans jacka till nu. :S Usch! Jag som har halvt bacillskräck!
Fast iofs får jackan hänga i hallen en stund tills tempen når över plus-strecket.

På vägen hem fick man göra ett samtal till polisen också. Eller ja, det var inte jag som ringde. Misstänkt rattfylla! Han vinglade över hela vägen. Han svängde mer och mer ut åt vänster. Det var där det var 2-"filigt". Efter resecentrum. Så han låg och körde precis i mitten av båda filerna. Helt plötsligt svängde han tillbaka till den högra sidan, precis som om han vaknade till och liksom "ojsan! Nu ligger jag lite fel här!" Sen svängde han ut mer och mer åt vänster, så vi vågade inte köra om honom. Sen i rondellen vid Rejmes skulle han svänga vänster, så han låg i vänsterfilen. En annan bil låg i högerfilen och båda skulle till att köra ut i rondellen, men då svängde fyllot ut precis framför den andra bilen så han fick stanna för att inte bli påkörd där fram. Så polisen fick ett litet tips från oss. Jag satt och rabblade reg-nr:et om och om igen.
Trist för dig...!! HAHA!


KinaMuren

Nu bär det av mot KinaMuren!! :D Gotti gott

Jävla idioter, alltså!

Jag må jag leva, jag må jag leva!
Nej, men för 21 år sen kröp jag ur lingongrottan. Fan, vad stor jag börjar bli! :O

Men jaha! Igår hade vi korvgrillningsfest här hemma på går'n. Vi blev ett litet gäng, men inte så många som vi trodde att det skulle bli. Det var vi, Nina och Jocke och Kent och Marie's familj. :) Plus att lille Kim och hans tjejkompis Jennifer var hit. Det var kul.
Men sen fick vi ju lite oväntat besök. Eller ja, inte vi egentligen, men Kim. Att de inte ens kan låta honom vara ifred en fredag kväll, det är ju sjukt!
Men de gick till bilen och skulle prata, sen drog de bara! Dessutom sa de inte ens till att han skulle följa med. Det blev jag förbannad över. Kim är inte min unge, och han är inte min bror, men han är min kusin. Och som jag sa till han i bilen på väg hem att han kommer alltid vara lilla Kim för mig. Spelar ingen roll när han fyller 30 år, han är lilla Kim alltid.
Dessutom är han bara 17 år, alltså inte myndig! Och jag bryr mig om honom och vill jävligt gärna veta när han måste dra iväg. Han var hemma hos mig och jag vill veta. Jävla idioter alltså! Det är ju kidnappning för fan! 
Hade han fått vara kvar hela kvällen och han och Jenniefer pratar med varandra och säger att de ska dra hem, då är det väl klart som fan att jag vill att han kommer då också och säger att "Vi tänkte dra nu" istället för att bara sticka. Det hör ju för fan till vanligt jävla folkvett!
De vet väl inte om han bor här medan moster inte är hemma.. 
Nej, det blir jag förbannad över, jävla svinhuven!

Men men, nog om det! Idag ska vi in på kinamuren och äta lite mat. :) Tror det blir Kinamuren i alla fall. 
Och mer hade jag inte att säga i det här inlägget. :) 


17 jobb

Den här veckan har jag sökt 17 stycken jobb. Bara spontanansökningar iofs, men det kanske man lyckas bättre på. Har ju inte lyckats att söka på Platsbankens annonser. Var ju ett år sen jag lyckades få ens ett JA. Det var för Mediakonsulterna. På spontanansökningar har jag fått 3 stycken ja på, under min jobbsökarperiod. Så funkar gör det ju. Hoppas jag kan få ett ja snart!! Är trött på att vara pank.

Fy fan, det var nåt jävla barnprogram på, på tv:n. Nån datagjord isbjörn. Han slogs med en tarantella när han själv var liten som en tumme.
Till och med animerade spindlar får mig att få rysningar över hela kroppen..! :O
Ska nog fan kosta på mig en hypnos nån gång för att få bor min jävla spindelrädsla.. Det kan det vara värt.

Nehe, nu ska jag ta och gå och hämta posten, sen ska jag fixa disken.

Fredag

Morrn morrn!
Idag är det fredag. Och imorgon blir jag 21 år. :)
Var det nån som kollade på Sveriges värsta bilförare igår? Fy fan, vad vi garvade ibland. Speciellt åt han som skrek så in i helvete åt sin förare och åt Tobias och Tomas (hette de väl) När de skulle åka på den där upphöjda vägen och Dogges kommentar.
"Jag hann knappt sätta mig, så var vi framme...."

Den 25 Mars ska våren komma. Enligt folket på radion tydligen. Då blir det att jag slänger mig ute på altan och solar. Gu, så skönt. :P

Designbyte


Vintern 2010

Var bara tvungen att knäppa lite kort på Vintern 2010 innan den smälter bort.



Efter snöskottningen på taket. Visst, vi har "lagt" dit snön, men såna här snöhögar har man aldrig någonsin lyckats fått ihop, ens om man skrapat av hela jävla tomten.
Vi har fin utsikt från sovrummet.


Baksidan av huset.






Vårat hus står rätt högt upp, så det är en hel del snö. ( !! )


Det här grillbordet skottade ju jag av för ca 3 helger sen..



Fasiken alltså!





Min bil..







Gustav ligger och solar lite.


Tänkte ta livet av mig..

Moster: Nej, han hade inte det. Han sprang som tusan ändå. ;) Skitsnabb var han!

Klev nyss upp. Ska snart ta och käka frulle. Sen är det dags att söka jobb igen.
Skottade av sista delen av taket igår. Men vi fick hjälp av Jonas, så det gick lite fortare. :) Det blev såna jäkla snöhögar nedanför huset, så vi hoppade ner istället för att ta stegen. Det var snuskigt att stå där och på väg att hoppa.. Kändes som att jag tänkte ta livet av mig. Nej, skoja bara! :P

Dags att prova nya P-pillrena idag. Håll tummarna för min skull!

En lista

Humöret ligger nere på botten just nu, så ni som trillar in här på en lista att roa er med istället..

HAR DU NÅGONSIN:
Sagt nej till samlag: Ooja
Varit medvetslös: Ja, när jag svimmade på disikeringen
Hånglat med nån riktigt ful: Japp
Hånglat med fler än 50 pers: Nej, verkligen inte
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: Att slampa är inte min stil
Gjort något riktigt dumt: Vem har inte det?
Gjort något du verkligen ångrar : Ja, det har jag nog
Blivit full på ett släktkalas: Har väl aldrig varit på släktkalas sen innan jag började
Varit full i skolan: Nej, men bakis. På studenten var jag aldrig full
Blivit portad ifrån en krog: Nej
Varit otrogen: Nej
Varit full på julafton: Ja
Varit nykter på nyårsafton: Ja, typ 17 av 20 eller nåt
Slagit sönder en tv: Nej
Önskat att du var det motsatta könet: Ja
Överdoserat: Nope
Åkt ambulans: Nej
Gjort nåt olagligt: Jag brukar gå mot rött
Fått din mamma att gråta: Det vet jag inte
Blivit polisanmäld: Nepp
Slagit ner någon: Nej, inte än..
Skämts över dina föräldrar: Ja
Ätit från en papperskorg: Nej, kan skaffa "ren" mat på annat sätt
Kissat ner dig av skratt: Nej, tack och lov för det..
Sagt jag älskar dig och menat det: Jag säger det inte annars.
Bråkat med din pojkvän/Fliickvän: Många gånger
Tar du droger: Aldrig någonsin! Så lågt sjunker jag aldrig. Då skjuter jag mig först
Dricker du: Japp
Vem är din bästa vän: LusMarie
Vad är du mest rädd för: Vad som händer efter döden och spindlar...
Vilka kläder sover du i: Bara trosor.

Vart vill du gifta dig: Om jag gifter mig ska det vara i kyrka med massor av folk
Vad hatar du verkligen: Just nu? Att ingenting kan få vara okej för mig
Varit kär: Ja
Är du ett hälsofreak: Nej, verkligen inte
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Inte de senaste åren
Är du ensam nu: Japp, pissarna är ute
Vill du gifta dig: Kanske.
Vill du ha barn: Ibland. Ibland funderar jag på att sterilisera mig!

SENASTE PERSONEN SOM
Sov i din säng: Jag klev upp sist
Såg dig gråta: Ingen, sånt håller jag för mig själv.
Fick dig att gråta: Av ilska - lille svärmor
Du delade en drink med: De delar jag inte på
Du gick på bio med: Sara och Anders
Skällde på dig: Det är väl ingen som skäller på mig direkt.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU
Gråtit: Nej
Köpt någonting: Nope, förutom mat kanske
Varit sjuk: Nej
Sjungit: Jo.
Saknat någon: Egentligen inte

HAR JAG
Digitalkamera:
Nopp
Egen dator: Nej, inte än. Men ska äga 2 inom en snar framtid.
sjukdom: Nej
Tar du receptbelagda mediciner: Nopp
Någonsin haft fyllesex?  Vem har inte det?
Första kyss? 8 år sen kanske. Jag var senare än de flesta idag.
Hur gammal var ditt äldsta hångel? Han är 28 
Och yngsta? Aldrig med nån yngre än mig. Han var ett år äldre
Hur många seriösa förhållanden har du haft? 2 stycken
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? Om jag tänker efter nu så 1
Har du flashat/strippat nångång? Nej
När kramade du någon sist? J
Saknar du någon speciell person? Nej
Har du svårt för att bli kär? Jag är kräsen..
När kysste/hånglade du med någon sist? En hej då-puss imorse
Ångrar du det? Nej, varför skulle jag göra det? ;)

Är du singel? Nej
När fick du senast en komplimang? Vet inte..
Har du hånglat med någon av samma kön? Nej, jag är ganska säker på vilket håll jag ligger åt.


Jag och Morfar

Morrn morrn!
Imorse hade katterna stängt till sovrumsdörren så J hörde inte telefonen ringa -och inte jag heller för den delen. Så han höll på att försova sig.
Tur då att vi har 2 stycken jätteintelligenta katter, för Gustav kom in och skrek när han inte klev upp och stängde av klockan. Kanske han vet att det är dags att kliva upp när klockorna ringer här hemma. :) Så han hann i alla fall.

Drömde en riktigt rolig dröm inatt. Jag drömde att jag och Morfar var ute och jagade skurkar. Genom att springa! Och jag säger bara det, jävlar vad Morfar kunde springa alltså. Vi sprang hela tiden, genom halva Frövi..

Det skulle man inte direkt kunna tro om man ser honom..

Mina kissar älskar Pussi!

Snart dags att åka in till Örebro och köpa kattmat. Vi skulle ha gjort det i lördags egentligen, men vi hann verkligen inte med det. Sen i Söndags var ingen direkt körbar, igår var vi tvungen att skotta taket och IDAG ska vi åka in. Vi har haft slut på kattmat sen lördags nu. Nödmaten är slut, men kissarna var nog glad i alla fall, för de har fått burkmat de här dagarna.
De har dessutom aldrig dykt ner i matskålen så fort som de här dagarna.

Annars då? Har nyss plattat håret och fixat disken. Kul va?
Nej, dags att göra sig iordning för att åka iväg!

Hiss/Diss




Så jäkla gott så det är farligt.






Men man får lätt svullen mage har jag märkt... :/

Kort morgoninlägg

Morron morron!

Klev nyss upp. Trött som ett as var jag imorse. Kanske för att man aktiverade kroppen igår..
Idag ska jag söka 3 jobb till. Igår blev det bara spontanansökningar eftersom det inte fanns nåt på Platsbanken för mig. Men det blir nog bra i alla fall. Hoppas jag!

Nej, ett kort morgoninlägg, nu blev jag skithungrig, bara sådär. Så jag ska gå och fixa lite frulle.
Skrivs sen!

Taksnöskottning



Har nyss varit uppe på taket och skottat. Började bli riktigt mycket snö nu, så det var väl bäst att ta ner det så taket inte rasar in på en.. Men vi har bara kommit halvvägs och Gu så trött man blev. et var riktigt tungt.
Dessutom blev man lite nervös sen när vi kom ner igen, för vi kom på att Gustav faktiskt var ute. Och dessutom borta, han kom inte när vi ropade på honom. Så vi började fundera på om han blivit träffad av nån snökaka. De är ju svintung liksom.
Men han kom så småningom, så det var ingen fara. :) Min pojke lever! :D

15 jobb

Godermorgon!
Igår var det lite dåligt uppdaterande. För det blev inget. Jag hade inget att berätta. Egentligen kanske jag hade det, men jag hade ingen lust.
Var ju hos Micke och Pernilla i lördags och käkade mat. Jävla god paj vi gjorde förresten! ;)
Jag och Jocke satt och pratade hur länge som helst om att han ska prata med sin chef. Jag behöver ju ett jobb och de sökte tydligen nån maskinförare. Sitta och titta på nån skärm sa han och trycka på knappar. Jocke sa att han var säker på att jag skulle klara av det, så varför inte?
Hoppas han kommer ihåg det bara..

Den här veckan ska jag söka 15 jobb! Alltså 3 stycken om dagen. Vare'sig det är Platsbanken.jobb eller spontanansökningar.

RSS 2.0