Hanna hissar





Älskar Ica's nya reklam när de ger sig på Gina tricot. Har alltid stört mig lite grann på deras reklam för de har verkligen ingen fantasi, när deras modeller bara dansar i de nya kläderna, i varje jäkla reklamjävel! Ica gjorde det bättre, eller Cindy rättare sagt. ;)

Gillade när de gav sig på bloggarna också, när Ulf satt och videobloggade. =D



Så jävla kul. ;)

Huvudvärk till 11

Hallå!

Det kom ingen igår, skönt som fasiken. Synd att man var sjuk bara..
Huvudvärken höll i sig till typ elva.. Sen ringde Kim vid tolv och undrade om jag kunde skjutsa honom till Örebro och hem för att hämta nån brulla.. Det gjorde jag.

Idag ska jag göra absolut ingenting. Ska verkligen vila mig och slappa, så kanske förkylningen försvinner fortare. Så det blir inget cyklande i veckan.. Det är farligt, har jag hört.

Nej, bloggar nu då!
Imorn låser vi ju upp! =) Sköt att slippa lösenordet hela tiden.

Usch!

Fy fan, jag tror jag dör snart. Har en huvudvärk som fan inte vill ge sig. Har haft det i flera jävla timmar nu och jag har sugit i mig flera alvedon och nu en ipren.
Hoppas ingen kommer hit ikväll, för då går jag och hoppar framför tåget.
Nej, ger upp för idag, kryper ner i soffan tills det är dags att gå och lägga sig!


Skitsnorigt!

Usch och fy, vad jag hatar att vara förkyld. Hela jag ser helt konstig ut. Ögonen hänger ere på kinderna och jag bara går och snorar.. Men inte fan går det att snyta ut nåt. :|



Kunde inte låta bli att knäppa en bild på lille Gustav. Han var så söt när han låg på Stinas kudde. :P Min lille plutt!

Nee, om man skulle ta och fixa disken och kanske göra rent akvariepumpen. Nu har jag fuskat med den ett tag.. Skäms på sig!

Jävla förkylning

Godermorgon!

Klev upp "tidigt" idag. Väcktes kl tio.
Nu sitter jag och försöker få upp värmen i huset..  Det är 20 minus här hemma.



Idag har min förkylning blivit sämre. Hoppas det stannar så, vill inte få ont i halsen, hosta och riktigt snorig näsa. 

Igår kväll satt vi här hemma bara. Vi kolalde på Lets Dance, solsidan (eller vad det hette), sista hälften av Zorro och så käkade vi vårrullar, ost och kex och jag ville bara gå och lägga mig typ.

Nu ska jag in på Facebook, fast efter att jag kollat bloggar. 

Jävla skit!

Halloj!
Vi blev visst inte själv den här fredagen.
Snart flyttar jag till Stockholm!!

Tappade lusten totalt nu ikväll. Hoppas det händer nåt riktigt kul ikväll! Jag tänker i alla fall hålla mig nykter...

Nej, tråkigt inlägg, hörs väl imorn!



Dessutom håller förkylningen på att bryta ut på mig nu!

Stina och dammsugaren



Min kaxiga lilla Stina är inte så kaxig i alla lägen. =) Dammsugaren var på ett antal gånger här nu på morgon och alla gånger kom hon springandes till mig här vid datorn. Dessutom verkade det som att hon låtsades vara gosig. :P
-Nej, jag är inte rädd, jag fick bara ett akut behov av att bli klappad... *vissel vissel*

Fredag

Hallå!

Klev nästan nyss upp. Fan, vad skönt det är att sova. Men jag vill ju inte sova så länge. :S

Idag är det fredag igen. Men för oss blir det nog lugnt. Eftersom det är förkylningar i huset. Tror jag börjar få det också, känns så i näsan.. Så jag ska bara göra ingenting.

Nej, ett riktigt kort inlägg, nu vill jag ha frukost! =)

Färdig design

Nu är jag färdig med nya designen. Blev en väääääldigt enkel sådan, orkade inte försöka göra nåt avancerat, plus att jag orkar inte se de där bilderna i en till desing. ;) Måste bli bättre på att ta nya kort, för jag har väl inte knäppt ett nytt kort på mig sen, jag vet inte när..
Men designen kommer upp på Måndag, då är det den första Februari och då låser jag upp bloggen igen. Nåt nytt, nåt fräsch, nåt.. ja...

Om exakt en vecka sitter jag äntligen i infrationssalen för att starta eget. Och förmodligen antecknar jag som satan så det göder i pennan. Jag har bestämt mig för att skippa i själva kursen och försöka sparka igån efter träffen. Får fråga det jag vill veta där istället. Jag ska starta en webshop och sälja kläder, så hur jävla avancerat kan det vara? Det som jag kan tänka mig är svårast och krångligast är nog bokföringen, men det ska jag ha hjälp med så det är väl ingen konst. ;)
Nej, jag ska ringa banken den 5:e!

Nehe, nu ska jag ta och hitta på nåt annat.
Hej!

Mera i paint

Halloj!

Nu har de visst gjort om designen på bloggen lite grann. Lite roligare. Jag gillar när man gör nån ändring, jag tröttnar så fort.

Det var riktigt kul att rita i paint igår, så det ska jag nog fortsätta med. Älskar min egen humor!
Satt och ritade en till igår, men den gjorde jag så slarvigt, så jag tog bort den. Kan göra en ny nån annan gång, men inte nu, för vi ska ta och dra in till Örebro.

Mer än så hade jag inte att skriva. Skriver väl lite senare idag igen skulle jag tro.
Hörs!


Slingat!

Jo Sara, jag hade gjort den själv. ;) Målade den i paint. Tog hur lång tid som helst, men kul var det. Sen så brukar jag faktiskt inte "splasha" in Stina i väggen sådär, ville bara få in lite humor. ;) Tyckte faktiskt själv att den blev ganska rolig.

Har precis haft Elin här. Jag slingade håret på henne. Hon hade ju nyss färgat håret mörkbrunt typ, sen drog vi i lite ljusa slingor i det. Det blev riktigt snyggt tyckte jag. Har dessutom aldrig slingat hår med mössa förut, så jag blev riktigt nöjd. Hade ju en sån där snygg Stina-i-Tjorven-och-Moses-mössa och jag tog hårslingor ur alla hål. Riktigt snyggt!

Sitter annars och är smällmätt! Käkade fläskkarre med nån gräddsås och nudlar. Jag var ju aldrig hungrig riktigt, så nu är jag skitmätt!

Nehe, ska ta och skutta in i duschen en snabbis.
Hörs i nästa inlägg!

Mina morgnar


God morgon

God morgon!

Har sällskap idag också. Och ikväll ska Elin komma hit. Vi firar henne här istället, med en liten syster-syster-kväll. Tänker inte skriva än vad vi ska göra, man vet aldrig om hon kanske kikar här inne. Ska baka en kaka åt henne också. :)

Nu ska det visst börja snöa igen. Eller ja, det har redan börjat, men det ska snöa i två dagar tydligen. 
Nehe, en kort uppdatering, nu ska jag göra nåt annat.

Började på designen igår förresten. Hittills är jag nöjd. 

Rackarns katter

Halloj!

Idag slipper jag vara själv hemma, jag har sällskap av min förkylda sambo. =)
Idag har jag ingen aning om vad man ska hitta på, kanske leka lite med min nya bloggdesign. Har egentligen ingen aning om hur jag vill ha den. Så det får vi luska lite på först. Har en ide, men vet inte om det blir bra.

Vi var ju in på Djurens Center igår och handlade kattmat. Då köpte vi en liten godispåse till de också. Men tror ni de tyckte om det? Nej, Stina trodde det var nån leksak bara. Hon började skjuta iväg den med tassen och sprang efter och jagade den. :P Rackarns katter!

Guitarhero och GTA

God kväll!
Det blev inget designande för mig idag. Johanna kom ju hit istället. =) Det var längesen man träffade henne. Vi lekte och var med varandra tamefan jämt när vi var mindre, sen blev vi osams i sjuan och sen gick vi bara åt olika håll. Konstigt hur det kan bli så.
Men så kom hon hit idag med sina två hundar. Katterna var inte så förtjust.. :P
Vi satt och spelade lite guitarhero och GTA. GTA:t var roligast. Sno bilar och försöka slå ihjäl folk och ta deras pengar.
Men på guitarhero har jag alltid tyckt att jag vart jätteduktigt, men idag kände jag mig riktigt dålig! Hon körde på medium och jag på easy. Men men..

Sen for vi ju till Örebro och storhandlade lite. Käk och kattmat. =)

Fy fan, vad jag fryser! Ska ta och hoppa in i duschen tror jag.

Vanishchockade brallor

Tjabba!

Igår skrev jag inget, nej.. Var på uruselt humör.

Nina och Jocke var här i lördags också. Vilken överaskning va? ....

Idag fick jag smått lust att börja på en ny bloggdesign. Igen! Måste ha nåt nytt och fräscht när jag låser upp den. ;)
Ska göra den i en testblogg först och se om den ser bra ut. Det jag har nu tycker jag inte om.. :S Jag har mycket att lära i Photoshop. ;)

Fan, när jag städade i torsdags så "skrewade" jag upp två saker. Toalettringen och mina nya byxor! :O
För det första skulle jag göra rent toan. Jag hade ju dränkt in den med klorin som jag skrev här. Så jag skrubbade rent toaringen först och skulle ta bort den för att skölja av den i duschen. Pluggarna som håller fast själva ringen i toan är gjord i PLAST! Så ena pluppen gick av. Jävla skit! Så jag fick limma ihop den, men det höll inte. Vet inte folk inte kan sitta still på toan så att ringen ruckades och att limningen gick av igen..
Men sen var det ju en sak till ju. Jag glömde byta om till ett par skräpbyxor och hade mina nya mjukisbrallor på mig. Så när jag stog och skrubbade rent toan så råkade jag dutta benen mot toan, som var dränkt i klorin! Och direkt, så blev det två snygga röda klorinfläckar på mina svarta brallor!   * @#/&%!!! *
Försökte Vanish-chocka de för att få bort fläckarna, men det funkade såklart inte..

Men nehej, dags att borsta tänderna nu då.

Gårdagens köp

Var ju in till Marieberg igår. Var inne i 4 timmar :S Men jag gjorde ett köp jag med, nämligen en foundationborste från Kicks. Kostade 100 kronor exakt. Provade den när jag kom hem och jag blev riktigt nöjd. Blev ett bra resultat, plus att det var superenkelt att applicera foundationen. Så den ska jag fortsätta att använda.

Sen är jag inte säker, men jag tror att man rengör den med bara lite diskmedel. =)

Jag kör på lite budgetborstar, kollade på en borste från Make-UpStore och den kostade ju liiiite mer. 235 tror jag den kostade. Så jag tog den billigare och jag tror faktiskt att de funkar precis lika bra. Det har väl bara med märket att göra egentligen. Plus utseendet då.


Men men, var hos Nina och Jocke igår kväll. Hade ni gissat på nånting sånt, så hade ni alltså rätt. =)
Ska fondue-a ikväll. Det ska bli gott. Det är nog min nya favoritmaträtt. Man ska ju inte ha bråttom om man ska käka det, men guuu så gott. =) Speciellt om man kör med nötkött, då är det extra gott.
Jag riktigt känner hur jag får extra mycket spott i munnen, bara av att tänka på det.

Fredag

Goddagens!

Fredag idag. Gissa vad jag ska göra ikväll?

Ska snart åka in till Marieberg. Nina och Jocke ska byta telefoner, för de var visst för avancerad för de. Såna här Det-är-fint-att-peka-telefoner. Så vi ska följa med.

Har absoult inget att skriva idag. Hörs imorn kanske. =)

Nu har jag sugit klart!



Sådär ja! Nu har jag städat färdigt för idag. Vad duktig jag känner mig. Bara cyklingen kvar nu då. Ska bara smälta maten liiite till innan jag sätter igång.
Man är mer sugen på att aktivera kroppen när lite av dagen har gått. Kanske funkar bättre så här då?

Senare ikväll ska jag ta och måla om mina naglar. Just nu sitter det svarta nagellacket på. Ska ta det blå eller lila sen. Det bestämmer jag när jag ska måla. =)

Fan, kan vi inte snabbspola fram till fjärde Februari? Så jag kan få gå på informationsträffen? Undrar egentligen om inte det räcker så? Hon sa att man får reda på väldigt mycket på en sån träff, den är ju ändå på tre timmar. Då kanske man kan börja sparka igång efter det och skippa att ta en kurs också. Dessutom har jag inte råd med det och det verkar som att kurserna kostar pengar. Vilket jag faktiskt hade räknat med. Får se sen när jag åker hem ifrån träffen och se om jag blev mycket klokare på det.
Jag får skriva upp alla mina frågor jag har och fråga henne. För nu baske mig vill jag börja!

Städning

Hallå där!

Tog en liten liten städdag idag. Plocka undan, dammsuga och torka golv. Har bara plockat undan än så länge. Håller på att dränka toalettbacillerna med klorin så man inte behöver få ett halvt uppätet arsle när man sitter och skiter.

Men snart är det dags för lite käk för min del. Undrar vad man ska skrapa fram för nåt ur frysen. Ska sluta med att äta 90% kolhydrater. Kan sitta och koka bara sagetti och käka bara för att det är så gott. En full tallrik full. Kanske inte är sådär jättebra egentligen. Ska lägga av med det nu. *slå på fingrarna*

Fan, akvariet skulle ju behövas rengöras också. Eller ja, pumpen i alla fall. Skrubba rutor och så har jag ingen lust med nu. Det får vi ta nästa gång. 

Nehe, fortsätta med toan så den blir färdig.  

Te utan socker

God morgon, alla ni 4.

Usch, vad jag hatar att inte kunna somna om när J åker till jobbet. Man är trött först och skulle inte ha några som helst problem att somna om, men sen när en övergosig katthona kommer in i sovrummet, så piggnar man till ganska fort. Hon lyckades inte idag, men brukar alltid försöka att trycka in sin näsa i min näsborre, det hårdaste hon kan och sen stryka åt sidan, så som katter gör.
Jättegulligt? Jo, kanske det är, men inte klockan 6 på morgon och jag inte ska upp.

Jag brukar alltid knuffa bort henne, för matte är inte speciellt på goshumör så tidigt, då försöker hon väl med husse istället. Han sa att han låg och klappade henne en timme ( !! ) en natt och hon fick ändå inte nog! Det är nåt jag aldrig skulle göra. :P Inte ens 1 minut.

Men men, sitter och äter lite frukost. Har teet kvar. Provade att dricka te utan socker idag. Så illa var det faktiskt inte. Lite annorlunda smak, men inte äckligt. Så jag skippade sockret helt. Får göra en "sockerutrensning" på kroppen nu, så kanske svullnaden går ner, plus äta på halvt bestämda tider, små portioner och jävlar i helvete, sätta igång med motionen!! Har inte gjort det en enda gång den här veckan *rycker mig jävligt hårt i örat*

Låser upp 1 Februari

Har bestämt mig för att låsa upp bloggen igen den 1 Februari. Riktigt drygt att hålla på med lösenordet hela tiden. Till och med jag fick göra det.
Så låser upp den, ser om det blir bättre och blir det nu inte det så kommer jag låsa den igen och då är den låst betydligt mycket längre tid än 1 månad.

Med samma lösen.

Jäkla mycket snö

Tack Sara! Fyllde på listan. =)

Idag händer det nog inte mycket här hemma. Jag har sällskap idag i alla fall. Han mådde inget bra idag, så han for hem igen. Schöönt!
Fasiken vad det snöar alltså. Har snöat typ varje dag nu sen det blev varmare ute. Eller ja, runt 3-6 minusgrader, men det är varmt det. Snöar nu också.
Men det är jag glad för, att vi fick en riktig vinter. Det kan jag inte komma ihåg när vi hade sist. Möjligtvis när man var kanske 5, men sen jag växte upp kan jag inte komma ihåg.. Hoppas vi får en lika bra sommar också. =)
Då blir Hanna chokladbrun!

Min checklista

Nu har jag planerat färdigt för idag. Nu har jag nästan skrivkramp i näven.
En lista på vad jag behöver är:

• En företagsdator
• Kläder (såklart)
• Kartonger att skicka kläderna i
• Tejp
• Snajsiga adresslappar, gjord i datorn
• En skrivare & kopiator
• En webdesigner       (Check!)
• En revisor
• En skattsedel           (Check!)
• Försäkringar
• Marknadsföring

Säg till om ni ser att jag missat nåt.

Vaknade vid halv tolv

God middag!

Råkade vakna vid halv tolv idag, av att J's telefon ringde. Han har visst glömt den hemma.

Idag ska jag som sagt försöka planera lite grann. Kan skriva ner listan här sen så kanske jag kan fylla på mera sen av att nån av er ser att jag missat nåt, så kanske ni talar om det. =)

Men jag sitter här med min kopp morgonte och har precis tryckt i mig lite mackor. Här varierar vi inte frukosten, inte!

Nej, nu ska jag kolla Facebook!

Våffla med macka

God kväll! =)

Har precis ätit en våffla och en knäckemacka. Maten tidigare idag mättade inte för hela kvällen. så nu står man sig till imorgon.

Ska försöka att försöka cykla på eftermiddagarna/kvällarna istället. På morgon har jag absolut ingen lust, för då är jag så trött och dryg. Det är framåt nu som man känner att "Fan!".
Usch, vad jag tjatar om att jag ska försöka igen och sen ger jag bara fan i det. Synd att man måste elda också, annars hade ju promenader varit ett alternativ. Jogga vill jag inte göra så länge det är kallgradigt. Då får jag bara ont i halsen. I vår ska jag tamefan lägga av med det här velandet och göra som jag säger! Jag är som en liten jävla ungjävel som bara gör som jag vill. Fast jag gör inte som jag vill.... :/

Kollade nyss på Grannfejden. Vilken jävla irriterande tjurkärring! Fattar inte hur Arsberg (stavas??) och hans kompis står ut med det programmet. Jag skulle göra mig osams med de som försökte bli sams.. Bara för att jag störde mig så mycket på de. 

Nej, nu ska jag ta och kolla på nåt annat. Nåns blogg kanske? 

Företagsplanera



Nej, imorgon ska jag sätta mig ner och försöka planera alltid in i minsta detalj.





Vad exakt behöver jag för att kunna driva allt?








Vad kommer jag behöva låna?








Hur chansar jag på att min budget ökar månad för månad?








Hur ska jag göra för att gå till väga? Fram tills allt rullar på?





Ska verkligen försöka få med allt, så att man blir lite säkrare på vad man ska göra. Ska skriva långa listan. Den kommer med all säkerhet att fyllas på. Ska skriva en lista på vad jag behöver göra, sen fyller jag på den om jag får veta nåt mer jag behöver göra. =)

Pasta med bacon



Färdigt på: 20 min

Ingridienser:

350 350 g valfri pasta
2 2 pkt bacon
2 2 st schalottenlökar
1 1 st rödlök
1 1 dl lättmjölk

Gör så här

1. Koka pastan i saltat vatten.

2. Skala och hacka under tiden schalottenlöken.

3. Skala och strimla rödlöken.

4. Fräs baconet i en stor panna, tillsätt schalottenlöken och rödlöken.

5. Häll av pastavattnet och vänd ner pastan i baconpannan.

6. Rör runt och slå över lättmjölken.

7. Rör runt igen så att allt blir varmt. Smaka av med svartpeppar.




Mycket enkel och god maträtt vi gjorde här nu alldeles nyss. Fast istället för vanlig mjölk tog vi kokosmjölk, vi hade vanlig gul lök plus hade i nån chili-vitlök och lite andra kryddor.

Jag älskar kladdig pasta. Alltså pasta med sås, så det här tuggade jag enkelt i mig. =) Gott gott gott. Stolt att jag lyckades med en rätt, nästan helt själv dessutom. =)


Informationsträff

Den 4:e Februari ska jag gå på en informationsträff för att starta eget. På Kristinavägen 26, klockan 18-15 - 21-15. Det får man icke glömma! Ska gå och skriva en lap och klistra på kylskåpet nu på en gång.


Måndag

Morrn morrn!

Har nyss dragit i mig lite frukost. Sitter och myseldar lite. Behöver ju inte stormelda eftersom det inte är så värst kallt ute.

Jäklarns vad Gustav var borta länge idag. Han gick ut kl 6 och kom hem igen typ vid 11. In och åt och sen ville han ut igen. Men då börjar han ju skrapa på dörren och då vill jag inte släppa ut honom. Han ska sluta med det tycker jag. Men ju längre tid jag "struntar" i han, desto mer hysteriskt skrapar han. Både på dörrn och på fönstret. 
Blev nästan rädd en stund att nån jävel har börjat mata honom nånstans. För han blir borta bara längre och längre..

Annars då? Jo, jag sitter och väntar på att få svar från nån brulla på mejlen. Om en starta-eget-kurs. Får väl ta och ringa, för de tar sån tid på sig..

RV


Satt nyss och kollade på RV (familj på väg med svenskt namn), med Robin Williams. Handlade om att han drog med familjen ut i husbussen på en semster och det gick väl inte helt som planerat.
Ganska kul film, men det var en sån där typisk film som man ser en gång och sen behöver man inte se den igen.
Satt mest och störde mig på hans supergriniga dotter som bara klagade på precis allt.

Nehe, en dusch på det här kanske. En grovrengöring på kroppen, hår plus mer hår! =)

Svart öronvax

Tjolahopp, tjolahejsansa!

Nu har et varit lite dålig uppdatering här. I fredags kan ni aldrig gissa vilka två som var här..? Nej, tänkte väl det.. Det blev lite mycket vin, för min del, vilket jag lite smått ångrar. Men jag hade kul, så jag har bestämt mig för att skita i att skämmas..

Igår blev det riktigt lugnt. Inte en droppe för min del, ingen Jocke och Nina här, utan vi var helt ensam. Och det var fruktansvärt skönt! Synd bara att jag mådde dåligt och gick och la mig bara.. Fick hövvevärk och känslan man får när man har feber, eller början på magsjuka. Men idag är det bättre.

Ska ta och börja rengöra öronen på katterna nu också. De har typ svart öronvax. :S Vet att det kan vara öronskabb, men ska försöka tvätta så gott det går. Det KAN ju vara nåt smuts. Har hört att utekatter kan bli smutsig i öronen.. :|  Så får se om det hjälper eller inte. Om inte så är det väl bara att köpa nåt medel och droppa i.

Nehe. Vi höres!


Avatar i 3D

Hallå!

Var hos Sara & Anders i förrgår, till igår. Vi var ju på Avatar i 3D. Det var riktigt häftigt. :P
Sen under reklamen kom det en reklam om Voddler.

Hanna: Vad fan är Voddler egentligen?
Sara: Det är som Spotify, fast med filmer.
Hanna: Vad är Spotify?
Sara: Man streamar musik.
Hanna: Vad är streamar?

Haha! :D Det är ungefär som

Sara: Eight.
Hanna: Eat?
Sara: Eight!
Hanna: Ate?
Sara: ÅTTA!!
Hanna: Ota?

HAhahaha :D Ja, fy fan, vad kul man kan ha! :D


Ajja, men nu är man ju hemma igen, och eldar... Ska käka min frukost nu. Orkar inte cykla, har verkligen ingen lust. Har bestämt mig för att, nån gång i framtiden, snart hoppas jag, ska jag ta en åtta-veckors Anna Skipperdiet. =) Så man får ordning på kroppen, så som jag vill ha den. Att få bort en svullen buk går väl inte om man käkar skitmat i alla fall.

Nehe, bloggar och Facebook!

Upp å elda

Hallå!

Idag slapp jag också kliva upp kl 6. Vaknade halv tio istället. Skönt, skönt!
Upp och elda som vanligt, sitter och väntar på att elden ska ta sig ordentligt så jag kan sätta mig på cykeln en stund.

Har inte mycket alls att skriva nu, skriver kanske mer sen.


Avatar i 3D

Hallå!

Idag slapp jag kliva upp kl 6 för att elda. Det var visst inte så jättekallt inne så jag fick sova några extra timmar. Och det var riktigt skönt, må jag säga. Vaknade halv 11.

Imorgon ska jag följa med Sara och Anders på bio i Katrineholm. Vi ska se Avatar i 3D. Ska bli kul, har bara sett två stycken 3Dfilmer och det var på Liseberg. Var väl bara jättekorta filmer om nån grotta och den första kommer jag inte ihåg vad det var. Ska bli kul.
Dessutom ska jag sova kvar hos de sen.

Idag skulle jag verkligen behöva sammsuga här hemma. Det ligger lite smuts här å var. Speciellt efter att veden har varit här inne. Det smutsar ner riktigt mycket.

Nehe, nu ska jag göra nåt annat.

Ny design

Nu har jag tagit bort julheadern och satt dit en ny.
När jag fixar ny design på loggen så märker jag verkligen hur dålig jag är på att ta nya kort. Jag kör med samma kort hela tiden. :/

Jag cyklade faktiskt aldrig imorse. Är inte så speciellt sugen på det klockan 6.. Så jag ska ta och käka lite mat och vänta i en timme eller två, så ska jag sätta igång sen. Cykla och lite sit-ups! Jag vet att många säger att det inte är bra för ryggen, men det shiter jag i. Hittills har jag ingen taskig rygg och jag har kört sit-ups många gånger i mitt liv. =)

Kollade på Män som hatar kvinnor igår kväll. Blev nästan illamående där några gånger. När hennes förmyndare (heter det så?) tvingade henne att suga av honom för att hon skulle få sina pengar. Sen när hon skulle filma honom, så våldtog han henne igen. Förmodligen i arslet, för hon kunde inte sitta sen. :S Usch, vad jag hatar sånt..
Det var bra gjort när hon band fast honom och "hårdtryckte" in en dildo i röven på honom. ;)



Mina pluttar har några favoritställen att sova på. Bland annat på tvättställningen och i agilityröret. Och här *pekar på korten*! De tycker nog också att det är lite kallt ute för de älskar att ligga och mysa framför brasan. Stina, speciellt, blir ju alldeles glödhet i pälsen när hon legat eller suttit där en stund.
Gustav kan ligga och sova i sängen i flera timmar innan man märker vart han är nånstans.
Det är mina pluttar, det! =)

Köping

God morgon!

Idag är jag uppe vid 6 igen. :S Usch, det var 15 grader inne så det var bara upp å elda. Ska försöka elda upp i 20 grader sen ska jag sova.
Sitter och dricker mitt morgonte så att man kanske vaknar till lite grann.

Igår började Köping igen. =) Det är ju så jäkla kul, fast det är Tobbe som gör hela programmet. "Fy fan, va' de' ä' äckligt!"

Nej, bloggar och Facebook!

Lugn lördagkväll

Gomåra!

Vaknade vid halv tolv idag. Skönt att sova lite.
Igår var det jättelugnt här hemma. Nina och Jocke var INTE här, vi var helt själv. Fan, vad skönt! Vi satt och kollade lite på Don't be a menace. Men den var skitdålig, så jag somnade till en snabbis, sen gick vi och la oss. Försökte kolla lite på den idag till frukosten, men den blev inget bättre ändå.

Men idag är det söndag igen. Ny vecka imorgon. Då är det dags att börja motionera lite igen. Men det är ju så tråkigt..

Fasiken, vad jag längtar till Juni nu. Eller Maj i alla fall, så att man kan börja sola igen. I år ska jag fasiken bli solbrun. Ska verkligen ligga och kämpa! 3 timmar om dagen. Nej, skoja bara!

Nehe, nu ska jag ta och slita mig härifrån.

Jo, förresten! Jag har gett mig själv ett löfte nu! Från och med i fredags (tror jag det var) ska jag lägga av med att inte göra nåt med håret. Tidigare har jag alltid varit för lat för att dra igenom plattången genom håret, eller våffla "rötterna", men nu ska jag börja med det. Har ju alltid dragit upp håret i en knul, men då blir håret så platt och slickat och jättefult. Det är ju pinsamt! Så jag ska börja platta håret efter varje hårdusch. Så att man ser ut som en "bäjb-äh"! ;) Och det här löftet ska jag tametusingen hålla!

Helveteshus!

Hallå!

Jävla skitdag säger jag bara! Vattenhelvetet frös eller vad det hålls på med idag. Nån vattenmätare som sprängdes. Så vatten hade vi inget, tvättmaskinen tömde inte ut vattnet och det går (eller gick) inte att gå på toa. Har inte ens fått morgonpissa än. Och jag har varit vaken i en och en halv timme..
Så tvätten hängdes upp ovanför handdukar och droppskålar. Skitbra. Fan, kan han inte köpa ett hus som fungerar för?!

Men men, nog med klagomål. Igår var en kväll som vilka andra som helst. Nina och Jocke var här som vanligt. Jag behöver snart inte skriva vad som händer på helgkvällarna. Ni vet nog ändå!
Vi käade och kollade på Lets Dance. Willy var bäst.... Men jag var pisstrött, hann inte sova en skvätt förrän de klampade in genom dörrn.

Nej, jag är på dåligt humör idag, som det kanske märks! Skriver nog inget mer idag!
Jo, vi ska käka oxfilé hos Thomas ikväll...

Min juckapalm

Halloj!

Nu är man hemma igen. Lånade ju Jockes bil, så jag gick dit och hem. Jäklar, vad jag frös när jag skulle hem. Så hem fort som fan och satte eld i brasan igen. =) Men det tar ju sån lång tid innan den börjar alstra värme som tusan..

Fan, vilken tid det ska behöva ta att få en liten underskrift. Det var 3 pers före mig och jag fick vänta en timme. De första 45 minutrarna hände inte ett skit, det var som om de gått på lunch eller nåt.. Idioter.


Har ju en sån här blomma i stora rummet. Typ juckapalm eller nåt. Nej, vet inte vad den heter, men den är rätt stor och buskig. Det finns 3 såna blommor i en och samma kruka. Olika storlekar då. Den minsta har typ dött eller nåt, den ser ganska kul ut.



Vette fan vad som hänt, han kanske står för kallt, eller så han nån matat den med öl eller nåt. Får väl flytta på den. =)

Nån smygfilmar mig..

Vet inte om det är nån jävel som går och smyger på mig idag och filmar mig när jag inte ser. För jag hittade en film på mig på Youtube.. :S


Arbetsförmedlingen och bilkrångel.

Ja Sara, precis. Måste ha varit så. ;) Hehe

Ja, hallå! Klev upp 6 iag igen. Så jag har alltså gjort det 2 dagar i rad nu, och jag tror seriöst att jag håller på att dö! Ska bli skönt med sovmorgon imorgon! Varför sa jag att jag kunde kliva upp och elda vid just den här tiden för...?
Dessutom klev jag upp med en gnutta huvudvärk, så det gjorde hela saken bara ännu värre. Sen krånglade elden igen och ville inte brinna.. Usch, fy fan!
Jag hoppas jag aldrig får ett sånt där riktigt svensson-jobb då man får kliva upp klockan sex 5 dagar i veckan. För då lämnar jag nog detta jordeliv. Det som gör en så motiverad att verkligen starta hela firman. =)

Ska åka in till Linde vid 10-tiden. Ska på Arbetsförmedlingen och lämna in blanketten. Så jag ska låa Jockes bil.
Apropå det!
Vi åkte ju in till Örebro igår för att handla lite, så vi klarar oss till lönen kommer. Då skulle jag köra hem. Då typ låstes ratten lite halvt så att det gick skittrögt att styra. Så jag stannade så att J fick köra istället. Men han fick också stanna efter en liten liten stund. För nån fläktrem eller nånting hade hoppat av. Nån rem var det i alla fall. Så Thomas fick komma och bärga hem oss. Jävlar i havet, vad vi frös. Dessutom var vi skithungrig båda två. Jag hade bara ätit frukost också.

Nehe, nu ska jag läsa bloggar och hoppa in på Facebook!

Min prydnadshund

Fy fasiken, vad jag inte var sugen på att städa idag. Tog hur lång tid so helst att få mig själv att göra nånting..  Hatar att städa när man inte är sugen på't. Men när man vill är det helt okej. =)

Min underbara älskade kissar har ett antal gånger haft ner den här söta prydnadshunden på golvet så att huvudet lossnat och det blivit splittror å hej å hå i den.



Har limmat ihop den ett antal gånger så jag tror fan snart det inte finns nåt att limma i snart.



Men antar att den har sin charm på så vis också. =) Ett minne i alla fall.

Mitt nyårslöfte 2010


Som ett barn på julaftonsmorgon

God morgon!

Shit, vad jag är trött alltså! Men man vaknar väl mer å mer, men det känns bakom ögonen.

Upp kom jag ju i alla fall. J och jag kollade lite halvt på Into the blue 2 igår och då skulle ena killen väcka sin tjej genom att på knä hoppa i sängen ovanför henne, som ett barn på julaftonsmorgonen. Det tyckte J var en bra väckningsmetod, för att han vet att det inte är lätt att få mig att kliva upp vid den tiden. =) 
Så det var bara att kliva upp och elda. Men det var inte lika kallt inne och ute nu på måran. Typ 13-15 minus ute och 18 inne. Jo, det är kallt, men det är varmt jämfört med tidigare dagar. Hoppas det blir lite lite varmare. Det får gärna vara 5 minus, men inte kallare än så! För då måste man elda så in i helvete, plus att hädanefter vill jag inte kliva upp 6. =) Även om nu J aldrig ens bad mig.

Men sitter här, lyssnar på elden som sprakar och tv:n på full sprutt och dricker en stooor kopp te att vakna lite extra till. Snart dags att slänga in en pinne till.

Imorgon kl 6

Har nyss tryckt i sig lite käk. Blev vårrullar för mig. Gott gott.

Imrgon börjar J att jobba igen. Så då blir man själv hemma på dagarna. Hoppas att jag sover riktigt gott inatt, för imorgon ska jag upp klockan 6! Ska nämligen kliva upp och elda då så att inte elräkningen blir alltför skyhög. Men huvaligen vad trött jag kommer vara..

Ska passa på att städa huset imorgon också. Ska städa ur all ledighetssmuts! Ser ut som ett helsicke här hemma.
Sen på fredag ska jag in på Arbetsförmedligen igen för att lämna in en till blankett. Måste kopiera de så att jag har några till. Fick ju bara 2 hemskickat och nu har jag bara 1 kvar. Den jag ska lämna in.

Men nehe! Hörs väl utav imorgon bitti igen, kl 6!

14 grader varmt

Hallå!

Usch, vad det är kallt ute! Vi hade 14 grader nu innan vi började elda igen. Ändå så satt J uppe till 6-halv 7 imorse och eldade. Herregud, det här huset skulle verkligen behöva tätas lite hår å var! Men säg nånting som faktiskt fungerar på detta hus!

Sara, det är väl mest bara småsaker, som kan irritera mig till vansinne. Precis som att bli stupfull utan att behöva dricka.. :|

Nu har visst också Johanna hittat in här igen. Gav lösenordet te'na. Välkommen tillbaka. =)

Avreageringsblogg


Har skaffat mig en till blogg nu. Fast helt jättehemlig, för alla. Nämligen en avreageringsblogg. Också lösenordsskyddad. Känner att allt är på väg att rinna över, så bäst att tömma lite, så man får plats med nya problem och bekymmer.

Lista

Hittade en rolig lista på en tjejs blogg. Lida heter hon och är make up-artist.

Regler: Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Hanna
2. Ett ord på fyra bokstäver: Hatt
3. Flicknamn: Helen
4. Pojknamn: Harry
5. Yrke: Hockeyspelare
6. Färg: Himmelsblå
7. Klädesplagg: Hipster
8. Mat: Havregrynsgröt
9. Sak i badrummet: Hårborste
10. Plats/stad: Hälsingborg
11. En orsak att vara sen: Huvudvärk
12. Något man skriker: Hjälp
13. Film: Hulken
14. Något man dricker: Hallonsaft
15. Band: Hacker
16. Djur: hund
17. Gatunamn: Hallonstigen
18. Bil: Hummer
19. Sång: Hej hej Monika

Jag utmanar:
De som vill anta utmaningen =) Men jättegärna Sara. =)

Sött te..

Igår så var ju Nina och Jocke här, så fick de smaka på det vi bakade. Då skulle J och jocke dricka kaffe och jag och Nina te. Inne i köket hällde jag i socker i både min och Ninas kopp, för att slippa ta ut sockerskålen i stora rummet. Men den åkte med dig in i alla fall.
Sen hör jag Nina säger "är det nån mer som ska ha socker?"
Då hade hon hällt i mer socker och det såg inte jag. Jag bah "Äh, jag säger inget, hon kanske inte märker nåt"
Sen säger hon sen "Det här teet behöver man nog inget socker till, det var så sött ändå!"
Det var rätt kul tycker jag. Jag hade ju i en halv kaffeskopa i, sen plus det hon hällde i då.

Nehe, det var bara det jag skulle skriva. =)

Bakning och Dolph Lundgren

Goddagens!

Igår kväll bakade jag två stycken kakor här hemma. =) Pepparkakssockerkaka och en morotskaka. Sockerkakan blev ett expriment eftersom vi bakade den i en vit oval skål jag fick av Sara för nåt år sen, som hon tyckte jag skulle göra potatisgratäng i. =) Hade man varit en pyssling hade man kunnat klättra på kakan eftersom den reste sig jättemycket. Men god blev den!
Morotskakan skulle ju ha glasyr på, eller vad det heter. Men kakan var nog för varm, för glasyren smälte och försvann. :| Så den smakade bara socker typ. Jäkla skit! Precis innan hade jag stått och skrytit för J hur duktig jag är på att baka dessutom. :S



Kollade på film alldeles nyss. Command Performance med Dolph Lundgren. Den var sådär. Dålig var den väl inte, men den gick att titta på. Jag som inte gillar actionfilmer och skjutfilmer så jättemycket. Då ska de vara ruskigt bra om jag ska se på de. Typ True Lies. Men de som gillar sånt tycker säkert att den här är bra. =)

4 Januari

Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen. Har nog egentligen fortfarande lite bloggtorka.
Har haft ungarna här i helgen i alla fall.

Idag ska vi gå ut med hundarna, tror det blir jag och Nina med J och jocke. Ska gå en liten promenad. Men det är så tråkigt när de tycker att det räcker med en promenad på 1 km.. Då är det ju inte ens kul.. Kan väl gå en ordentligt promena istället.

Nehe, hitt' på nåt annat!

Årsresumé 2009

Tänkte följa trenden och göra en årsresumé utav mitt år. Dock inte så väldigt många bilder, men i alla fall. Ska försöka bli bättre på det det här året. Ett yårslöste kanske? Tycker ju själv att det är skitkul att kunna kolla tillbaka på gamla kort man tagit.


Januari

Jobbade fortfarande på Mediakonsulterna och var mycket, mycket missnöjd med det. Fick jobberbjudande från City Mail, som jag tackade nej till. Vågade inte gå från Heltid till bara behovsanställning.


Februari

Fick sparken ifrån Mediakonsulterna. Gick hem med ett brett leende på läpparna, hade aldrig känt mig så glad och lättad över nånting andra hade mardrömmar om.



Satt på arbetstid tillsammans med jobarkompisen Lennie och flummade runt med min kamera. Innan jag fick sparken såklart. Lägger inte upp några bilder på hans kort, som för övrigt var roligare än min, eftersom jag inte har frågat honom och jag knappt pratar med honom idag. =)

Sara hälsade även på och vi kollade på Blue Lagoon och satt och kommenterade alla konstiga tabbar.


Mars

Jag fyllde 20 år och hade 20-årsfest dagen efter. Var rätt lyckat tycker jag.

Åkte upp till Jämtland också för att hjälpa farsan ta ner BMW:n. Gick inte så värst vidare bra, eftersom jag sladdade av vägen.



Och även farsan lite halvt när han skulle dra upp mig.



En dag fick jag se att det låg råttskit i fönsterbrädan och gardinen bakom tv:n, så då var det dags att skaffa katt igen!







Men de var livrädd för oss och började pissa överallt annars förutom i kattlådan, så vi gjorde oss av med de. Jag var rädd för de också dessutom, vågar inte ta i en katt som är livrädd, då har jag inga ögon kvar sen.


April

Våran traditionella påskresa upp till Jämtland.

 





Var mycket fint väder, riktigt skönt faktiskt.
Ena dagen där uppe på en tur, så skulle en skoter bärjas hem, plus över ett vattendrag eller vad det kallas.



Sen började värmen komma lite grann och då klippte jag Bamse med sax.



Dessutom föddes ju kattungarna här i huset. 5 stycken blev det, 3 hanar och 2 honor.

 (Bilden är tagen i Maj)


Maj

Bestämde oss för att skoja med mor och far en dag, när de drog iväg nån annanstans.



Sen så växte ju ungarna mer och mera.



Jag blev bjuden hem till Sara på en liten syster-syster-kväll med cider och Desperate Housewives, plus lite andra filmer. Mycket trevligt.



Grillkvällarna med familjerna börjae dra igång.




Juni

Samma sak, ungarna fortsätter att växa.









For till Stockholm, till J's släkt för att fira midsommar. Där fick vi bland annat åka släp efter traktor.



Ungarna var ute mer och mer och det älskade de!










Juli

Det enda som fotades denna månad ungefär var på kissarna.







Var också i Juli det var dags för kattungarna att flytta. Vi behöll Gustav och Stina i alla fall.

Sen åkte jag och J på Birkas kryssning. Det var första gången för mig och det var väldigt kul! Lyckades pricka in när Sara och Anders åkte på Cinderella. Utan att nån av oss visste om det. Lite humor faktiskt. Synd att vi inte tog samma båt..




Augusti

Augusti tog jag inga andra bilder än på Gustav och Stina.
Men vi hade kräftskivor i massor i alla fall. Eller ja, här och sen hemma hos svärfar. J's farbror med familj kom hit och skulle sova hos oss under den helgen.




September

Jag skulle försöka börja gå i skogen lite grann för att fylla frysen full med svamp. Men gjorde det inte många gånger. Gick vilse en utav gångerna och fick använda två plastkassar som halsband på Bamse, när vi väl hittade ut.



Var på jobbmässa tillsammans med Sara. För henne gick det lite bättre än för mig. Lämnade mitt namn på EN lapp.

Gjorde min första lilla videoblogg om när jag kommer hem till Bamse. Gjorde ingen mer efter det. Typ... Eller jo, en kanske.
September var inte heller så värst händelserik, hade bara knäppt bilden på Bamse i plastpåsehalsbandet.


Oktober

Vi hade en hemmakväll med Nina och Jocke som vanligt. Gustav kröp ner hos Nina och sen togs denna bild på honom. Riktigt kul tycker jag.



Stina tog sin första mus och mamma blev så stolt så. =)



Sen var jag trött på mitt hår, så jag tog saken i egna händer!



Dessutom kläckte jag iden om att jag ska starta eget!


November

Här skrämde mina katter skiten ur mig för jag trodde de var dödsjuk eftersom de inte åt och de hade dräglat jättemycket eftersom hakorna var helt genomblöt. Dessutom var de jätteslö. Det visade sig att de hade slickat ur fondue-grytan. Alltså druckit frityrolja! Då drog jag mig en lättad suck! =)

Stina skulle kastreras dessutom. Skönt att man fick det gjort! Fick en öronmärkning på köpet, så nu vet vi vem som äger Stina i alla fall!

Vi gjorde världens godaste smörgåstårta!



Sen klippte jag mig hos frisören istället. Hon hade kul åt hur ojämnt "min kompis" hade klippt mig. O ja! Jag skyllde på nån annan!




December

Vi gick på fest hos Sandra som fyllde 20.



Skulle också testa om jag hade nån bra tuperingsteknik.



Sen kom snön och katterna är nu riktigt stor.




RSS 2.0